torsdag 21. mars 2013

Ingen kreftkontroll?

Jeg har ventet på innkalling en stund nå, skulle ha vært inne til kontroll i slutten av februar.  Kreftkontroll hvert halvår nå, det går jo framover.  

I dag, 21. mars ringte jeg, begynner nå å bli 7 mnd siden sist.  På Lungepoliklinikken Ahus svarte en hyggelig, men noe stresset dame at nei, hun hadde ingen time til meg!!  Hva, har du ingen time?  Kan du si når du får en ledig time da?  Nei det kunne hun ikke!  Det kunne hun ikke svare meg på.  Ja men jeg skulle vært der til kontroll i slutten av februar sier jeg.  Ja jeg beklager sier hun bare, men jeg har ingen time til deg, og kan heller ikke se når det blir ledig......men hun skulle notere at jeg hadde ringt!!

Hva i all verden sier nå jeg for meg selv her jeg sitter, hva er det som foregår?  Det ser ut som om kaoset på Ahus brer seg fra avdeling til avdeling, fra etasje til etasje, fra lege til lege, fra det ene til det andre.....Hva gjør jeg nå da?  Jo jeg ringer igjen i neste uke.  Jeg kan jo ikke bare slippe dette?  Nå er det 3.5 år siden jeg ble operert for lungekreft, og skal etter planen bli kontrollert i 5 år.  Hvordan kan de plutselig bare si at de ikke har noe time til meg?  Jeg skjønner ikke dette.  Dette har jo gått på skinner i 3 år nå. og så plutselig faller systemet sammen.

Vi hypokondere er jo selvsagt glad for at slike kontroller blir utsatt.  Men de skal jo ikke bli utsatt på den måten.......

12 kommentarer:

 1. Hei, eneste som gjelder her er å forlange time. Ta kontakt med Kreftlinjen og hør hva de kan abefale deg å gjøre. Kanskje de har noen gode forslag:) Lykke til! Mvh Eyrun, Kreftkamp

  SvarSlett
  Svar
  1. ja jeg skal ringe igjen i neste uke, så får vi se om det hjalp at hun noterte at jeg hadde ringt. Og så er jeg bedre forberedt for å forlange time. Det kom litt plutselig på meg dette her, skjønner slett ikke hva som skjer....

   Slett
 2. Og jeg skulle ha kontroll i april, da blir 6 mnd siden sist, men fikk innkalling til blodprøver 25.3 og onkolog 27.3 - hvis det passet pga av event påskeferie (?) Du og jer er ikke på samme poliklinikk, men...hva er det som skjer? Nå får jeg lege nr 4 - ikke moro å få 'ny' hver gang. Jeg stiller selvfølgelig opp, har ikke ro på meg til jeg får vært der, uansett påskeferie eller ikke.
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det på Ahus du også er? Fint å få komme litt tidligere da......

   Slett
  2. JA, ble overflyttet fra Ullevål til Ahus i 2011. Like greit å få det overstått tidligere enn planlagt, da slipper jeg å grue meg så lenge, det gjør jeg alltid nemlig.

   Slett
 3. Ikke gi deg! Jeg hadde ringt igjen i morgen.. De kan jo ikke holde på sånn!! Håper det ordner seg fort, for ikke gøy å gå sånn og vente. Helt utrolig de kan få seg til å si de ikke har time.. håper det ordner seg da :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får "sove" på det. Kanskje det er en misforståelse. Men det var et merkelig svar. jeg får forberede meg på hva jeg skal spørre om. Tro hvor langt den timeboken går? Til jul neste år kanskje? Det er vel litt alvorlig dette her, slike kontroller er jo for å oppdage spredning, i tide, hmmm............

   Slett
 4. kjære deg:) ring igjen. Noen ganger møter man på folk som ikke er helt inneforstått med hvordan ting burde være. Ring igjen. Ring til du møter noen som forstår og som tar ansvar. ikke gi deg. Folk flest ønsker å gjøre en best mulig jobb, men noen ganger.. uff, noen ganger møter man på folk som ikke orker..
  ring igjen!
  ønsker deg alt godt, mvh spl. renate. Ahus.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg skal ringe igjen, på mandag, selv om det er i påskeuka. Det kan vel hende at det var noen som hadde en dårlig dag på jobben......Takk for at du bidrar!

   Slett
 5. Hallo, gjett hva som skjedde i dag? Jeg fikk innkalling til kontroll på Ahus!! Allerede 5.april!! Hva har skjedd? Er det noen av mine hjelpere her som har trukket i noen tråder? Dette var veldig bra!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Det var jo betryggende :-)

   Slett
 6. Dette er i grunnen bare en test på avsender

  SvarSlett