tirsdag 15. november 2016

Rettferdigheten har seiret, hurra for det.......

Nå er det avgjort, det blir ingen rettsak. Ihvertfall ikke med den oppsagte som anklaget. 
Den oppsagte daglige leder som vi har skrevet masse om, som ble anklaget for underslag, som inngikk forlik med styret,  hun ble  likevel anklaget for underslag, hun som fikk saken henlagt, som ble oppskaket igjen da henleggelsen ble anket av styret, hun kan nå juble og feire!!

Hun fikk brev med kopi av statsadvokatens redegjørelse om at saken var henlagt og at det etter subjektiv og objektiv vurdering ikke var grunnlag for noe straffbart.

Smak på den:  Det var ikke grunnlag for noe straffbart forhold!!  For andre gang.  Det er jo det jeg har skrevet og mast om hele tiden, i flere blogginnlegg.  En daglig leder kan ikke bli anklaget for underslag pga stor forbruk av blekkpatroner til printeren på kontoret.  Satt litt på spissen, ja, men det var faktisk like dumt.........Og jeg var tilstede i rettsalen da saken om usaklig oppsigelse ble behandlet.  Det var slett ikke dere andre som har hatt sterke meninger om denne saken.  Skam dere!!

Men NÅ kan dere bekjentgjøre i styrereferater at denne daglige leder har blitt frikjent for alle anklager.  Ettersom det har blitt bekjentgjort over det ganske land at hun var en stygg forbryter så burde vel alle fortelle videre at hun slett ikke er det.  Tvert i mot, hun har fått ødelagt sitt yrkesliv, to år av hennes liv har vært et mareritt, hun har blitt uglesett der hun har møtt opp.  Det har til og med blitt offentliggjort fra talerstolen til medlemmer fra hele landet at denne damen er en forbryter som har skyld i at fylkeslaget har kommet i en lei økonomisk stilling.  Saken er jo den at det var det sittende styret og dets leder som er skyld i alt dette.

Jeg håper inderlig at vår omtalte frikjente daglig leder nå har krefter igjen til å saksøke dette styret med dets leder.  Det skal ikke være mulig å ødelegge andres liv på denne måten og så bare kunne skli videre etterpå, uten noe som helst reaksjoner og straff....

Link til mine innlegg om denne saken finner du her:
Hønsehjerner og hønsestrikk (31.03.2015)  HER
Saken ruller videre (22.01.16) HER.
..og det kakles videre (04.05.16)  HER

Det er bare en helt utrolig historie, nesten ikke til å tro rett og slett.  Men det er fra virkeligheten.......



1 kommentar:

  1. Fantastisk godt skrevet og gratulerer til den frikjente damen. Hun har jeg har fått lov til å bli kjent med dette året. En fantastisk flott og sterk dame. Hva hun har måttet lide gjør meg vondt langt inn i hjerterota, men
    jeg blir samtidig så takknemlig, når hun nå har fått vite at RETTFERDIGHETEN seiret til slutt. Takk for ditt skriv og lykke til.

    SvarSlett