fredag 18. november 2016

Bare tull i grunnen.....

Det er i grunnen bare tull å skrive blogg nå.  Det er ingen kreftblogg lengre.  Den gangen var det en mening med å skrive.  Det er ganske tullete og innbilsk å tro at noen skal bry seg om hva jeg mener og tenker om diverse saker og ting som skjer rundt meg.  Jeg blir nesten flau over at jeg virkelig har trodd det innimellom.......
Jeg klapper likevel for meg selv, det nærmer seg 276 000 visninger på de årene jeg har skrevet..og jeg vet at mange med lungekreft har fått håp og trøst.  Men nå begynner det å skli litt ut både hist og pist....

Derfor tror jeg faktisk at det er på tide å gire litt ned.  Bloggen blir ikke slettet, men det vil nok ikke komme så mange innlegg som handler om samfunnet vi lever i. Helst ingen hvis jeg nå bare klarer å holde fingrene vekke fra tastaturet, he he....Jeg skal ikke slette bloggen, det er mye informasjon her som kan hjelpe kreftsyke og deres pårørende.  Den ligger fremdeles ute på kreftforeningen.no.  Til alle mine "kreftlesere", jeg lever i beste velgående selv om det blir litt stillere her inne nå.

Jeg har ryddet i facebook-vennene mine også.  Alle spøkelser er slettet.  Spøkelser,  det er de som aldri legger ut noe som helst.  De trykker aldri liker.  De er helt usynlige.  Det har hendt at jeg har truffet personer som prater til meg og vet veldig mye og meg og mitt!!!  Selvfølgelig, de var jo mine venner på FB men ettersom de var spøkelser så hadde jeg glemt det.  Via facebook leser de bloggen min også.  Det føltes plutselig litt ubehagelig akkurat det der, jeg er ikke så glad i slike spøkelser.......men er det noen som føler seg urettmessig slettet så kan dere sende en venneforespørsel igjen.

Reisebloggen skal være aktiv fremdeles.  Det ser ut som om den blir brukt som oppslagsverk for personer som skal reise til steder jeg har skrevet om. Det er jo fint!!  Så klart,  søker man på Japan så havner også mine innlegg om Japan i resultatet feks.

Det blir vel ikke så mange nye innlegg om reiser, men plutselig så pakker jeg kofferten igjen selv om jeg akkurat nå ikke føler at det frister.  Rart med det når vinteren har trykket oss riktig ned i kuldegradene så er det fristende å reise avgårde til et sted uten is og kulde.  Hmmm   ja det skulle vel ikke forundre meg.  Jeg har jo billetter til Lanzarote i februar........kjenner at det frister bare jeg skriver om det her ha ha ha........

Jeg har jo en fotoblogg, der kan jeg legge ut flere bilder hvis jeg får noen blinkskudd igjen, kjekt å dele dem med andre.  Det blir nok mer enn nok å pusle med selv om jeg slutter å engasjere meg i samfunn og politikk,  Dessuten så har jeg det så travelt med å pakke og sortere og forberede flytting.

Det blir fotografering av huset inne og ute den 15. desember, og det er mye arbeid før det.  Det jeg pakker bort blir ikke pakket ut igjen før jeg er i ny leilighet.  Huset blir lagt ut for salg i januar, eller kanskje i julen.  Og så blir det flytting i juni 2017.

Jeg får masse besøk i julen, det blir fullt både i stall og stue hadde jeg nær sagt.  Fra Bergen og fra Stockholm, de kommer nok til julaften.  Og fra Japan kommer de alle fire i februar/mars.  Mye å glede seg til.

Så akkurat slik ligger det an nå.  Ihvertfall akkurat her og nå, og jeg tror nok at det er slik det blir. Det dumme er jo at jeg ikke kan skrive om den nye rettssaken, hvis det blir noen ny rettssak da.  Jo selvfølgelig må jeg skrive om det, det er jo mange som følger den saken.....men andre samfunnsgreier og politikk, nei det får andre ta seg av.

Reisebloggen finner du HER

Fotobloggen HER1 kommentar:

  1. Eljos, do not stop posting new articles. People need you like you see...

    SvarSlett