søndag 13. juli 2014

Jeg blir så sint.......

Jeg blir så sint, nok en gang, atter en gang!!!  Gubben har fått permisjon fra sykehuset.  Han må tilbake mandag formiddag.  Han kom hjem midt på dagen lørdag.  Det blir ca 2 døgn hjemme det.

På sykehuset driver de på med smertelindring, prøver å tilpasse doseringen til smertene slik at han blir smertefri så godt som mulig.

De har snakket om at han kanskje må ha smertepumpe, og nå lurer jeg virkelig på hvorfor.  Jeg trodde at piller var "sjekket" og notert, og notert virkning og hvor lenge de varer.  Men.......

Med seg hjem hadde han et ark hvor alle medisinene stod med antall pr dag og styrke og når de skal tas på dagen.  Han hadde også en stor konvolutt med alle pillene som han skulle ha i løpet av disse to døgnene.  Og nå kommer det merkelige:     Oxynorm, det kunne han ta inntil 5 pr døgn ved sterke smerter.  Og hvor mange i konvolutten??  JO 2 STK!!!  Dvs 1 pille pr døgn istedefor 5 pr døgn (hvis det hadde vært behovet)  Og ja jeg har sjekket at mg stemmer med det som er skrevet ned.

Kan de ikke telle på avdelingen, eller hva er det de driver på med?  Skal han gå her med sterke smerter og spare på de to pillene han har fått utlevert?  Og så kan vi jo more oss med å lese at han kan ta 5 - fem - pr døgn?

Jeg tror jeg skal bli med inn på sykehuset i morgen, og få rede på hva de egentlig mener.  Pasienten har gitt opp.  De snakker om smertepumpe, hvorfor ikke prøve piller først?

Det er litt kvalme i bildet også, og der slenges det inn kvalmepiller ETTER måltidet, veldig lurt...............

Bildet er fra mitt utvalg av piller da jeg hadde det ille.

1 kommentar:

  1. Jeg er ikke mindre enn sjokkert! Håper du kommer med et innlegg om hva de forsvarte seg med på sykehuset i dag, du blir vel med mannen din. Hvor var Hjemmesykepleien i helga?

    SvarSlett