tirsdag 29. juli 2014

Det ble da en tur......

Det ble da en tur, men ikke til Skudeneshavn!!!  Etter en søvnløs natt og mye morgensmerter avlyste vi.  Det ble litt voldsomt å kjøre 50 mil i stekende sol og kjempevarmt vær.  Det hadde nok ikke vært så veldig lurt akkurat.

Dagen etter ble vi kjørt til Skjeberg og fikk en liten tur med Stålpetra ut på Singelfjorden.  Det var nydelig, men litt vondt også.  Vi skulle bare ha blitt der resten av uka.  Jeg skjønner ikke at noen frivillig oppholder seg i innlandet hvis de har båt og kan være på sjøen i dette været.  Men vi var nok ikke klar for å overnatte i båten, det er litt tungvint å bo der når kreftene svikter, på en måte.

Singelfjorden er jo vakker som alltid, og turen gikk til Skjærgården Kro hos Talberg for å spise fiskesuppe.  Den fiskesuppa fortjener et eget innlegg, i reisebloggen.  Der har den blitt omtalt før, men da het den bare Fiskesuppe, nå het den Spicy fiskesuppe!!!.


Vi har sett bilder fra Skudeneshavn, med store flotte seilskuter, og det gjør vondt det også.........men men slik ble det, vi kom ikke dit selv om vi ville så veldig gjerne.

Formen har vært litt så som så, den var vel generelt dårlig vil jeg si, hos gubben. Men nå har den tatt seg fint opp og matlysten er ikke noe å klage på. Det ble ikke noen ny cellegift på mandag.  nei da, de hadde funnet ut at cellegiften virket ikke i det hele tatt, og det burde den ha gjort.  Derfor så lurer de nå på om denne spredningen til lymfekjertel og lever skriver seg fra hudkreften som han hadde for noen år siden.  CT-røntgen skal framskyndes og de skal undersøke mer rundt dette.  Spredning grunnet hudkreft skal ha en helt annen medisin enn tarmkreft.  .Jeg vet i grunnen ikke hvordan dette skal tolkes.  Om det er postitvt eller negativt.

Jeg vet i grunnen heller ikke hva jeg skal gjøre for å få litt fart i tingene her, kan vel ikke mase for mye heller. Vi er i grunnen litt (egentlig ganske) apatiske.  Det blir bare til at vi sitter her........ Jeg kan vel alltids komme med forslag.  Det er mye som trengs å ta et tak i, vår lille hage ser helt forferdelig ut.  Kanskje jeg skal finne fram en kantklipper i morgen, jeg burde vel klare det.  Det har vært et nydelig sommervær, med opp til 30 grader hver eneste dag.  Det nyter vi ute i skyggen, det er bare herlig......

Jeg har jo mine håndarbeider jeg da, bunadsømmen vokser og vokser, det går kanskje altfor raskt og blir kanskje ikke pent nok?   På avstand er det helt ok.

Ettersom vi ikke kom til Skudeneshavn så legger jeg ut en av yndlingsvideoene våre, med bilder og sang fra Skudeneshavn, nyt den ihvertfall, og husk storskjerm og lyd:


1 kommentar:

  1. Skudeneshavn er så vakker..har jeg hørt:) Har aldri vært der..av en eller annen grunn! Det er vanskelig å forestille seg hvilken kamp dere begge kjemper..og jeg blir fylt med den dypeste respekt. Tålmodighet, raushet og ikke minst kjærlighet i bøtter og spann..det må til. Når jeg leser hva dere går igjennom kontra mine ubetydelige plager...da skammer jeg meg...Bank i bordet og alt det der at jeg har fått lov å være såpass frisk...Ønsker dere begge en fin dag videre.....ta vare på hverandre. Stoor klem..<3

    SvarSlett