fredag 27. september 2013

Tilbake til Start!!

Rykk tilbake til start, det er vel noe som heter det i spill?   Ja det ble på den måten her også, tilbake til start.  Først gikk det så veldig bra, og så gikk det veldig dårlig!!!  Onsdag måtte gubben opereres på nytt.  De trodde sår og sting var gått opp.  Det var ikke det, men stingene var løse, og det var sårveske som hadde lekket ut i bukhulen, og tilstanden var forferdelig dårlig med mye kvalme og oppkast.


Nå får vi håpe at det går den riktige veien.  Denne gangen fikk han jo ingen smertepumpe så det har vært to døgn med mye smerter.  Jeg hadde nettopp kontakt med sykehuset, og han sendte meg også en melding om at i dag gikk det mye bedre.  Vi krysser fingrene for det!!!  Jeg skal til sykehuset senere i dag.  Venter besøk av mine to søstre her først.

Ja ja det er ikke lett å være pårørende heller.   Jeg ønsker av og til at jeg kunne være som strutsen, stikke hodet ned i sanden og innbille meg at dette som skjer, det skjer ikke. Men slik er det jo ikke.  Jeg våkner av og til veldig tidlig, og da begynner tankene å kverne rundt, da kan man like godt stå opp. Skal nå ikke klage forresten, så lenge man sovner om kvelden.Men det er nesten verre å se at gubben har det så vondt enn å ha det slik selv.......2 kommentarer:

 1. Hils Johannes og ønsk god bedring fra oss i Bodø.

  Hilsen Sissel (søstera til Håkon)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, hilsenen er bragt videre.

   Slett