tirsdag 30. april 2013

Nozomi spiller bratsj.......

Gratulerer til Ingrid som la inn riktig svar på denne eljo-eljosbloggen. Jeg hadde jo samme spørsmål på alle tre bloggene, og alle deltok på samme konkurranse.  Vinneren ble trukket med hjelp fra random.org, et fint apparat på nettet for å trekke vinnere!!

Det var overraskende mange som deltok, og svarene kom på de tre bloggene, direkte på mail og i kommentarfeltet på bloggenes facebookside.  Den finner du forresten HER.

Følg med følg med, kanskje kommer der flere konkurranser. Og du som ikke vant kan jo kjøpe den HER
Jeg avslutter med å legge ut en vakker liten melodisnutt fra Japan hvor akkurat Nozomi er solist på bratsj, eller viola som det heter på utenlandsk.  Magnar Osland spiller piano, og bildene er fra havneområder i Japan.  Denne videoen ble laget da Japan ble rammet av det store jordskjelvet og den forferdelig tsunamien.  Jeg var innlagt på sykehus da, satt på sengekanten med pc ,satte sammen bildene jeg hadde fra området, og gråt litt for alle dem som ble rammet.


3 kommentarer:

 1. Oldemorbloggen1. mai 2013 kl. 00:02

  For ein aldeles nyyyyydeleg musikk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! og ja jeg er jo så enig, og denne er jo litt trist da......

   Slett
 2. Fin og stemningsfull musikk, litt sårt til bildene. Fint med bratsj :-) Graturlerer til Ingrid :-) Koselig med sånne give-aways eller konkurranser <3

  SvarSlett