onsdag 24. april 2013

Nå kan sommeren bare komme......

Nå kan sommeren bare komme, vi er klare!!   Nyinnkjøpte hagemøbler, nystrikkede puter, hjerter som skal henge i paviljongen, du verden så lekkert dette skal bli.  I dag er det isende kaldt, ingen tegn til vår eller sommer, men vi vet jo at den kommer.  Kanskje plutselig!!   Båten er på plass i sommerhavna, hva mer kan vi forberede da tro?  Jo en tur til søppelfyllinga også, timet til før 17. mai...........Vi har da noen gamle og utslitte stoler som kan få sin siste hvile på fyllinga.  Men blomster, nei der går grensen, det blir ikke kjøpt noen blomster før til 17. mai. 

I går var jeg hos legen igjen, jeg "vanker" jo der!!   Det er blodprøver angående Polymyalgia Reumatica det gjelder.  Prøvene var da så fine så fine, helt utrolig fine.....CRP var på 7 og SR (senkning) på 25.  Det var legen fornøyd med og jeg kunne redusere kortisonkvoten.  Ikke så mye reduksjon, men litt.  Får håpe at "hevelsen" går en smule ned da. Ellers skal jeg jo til Martina Hanssens Hospital 3. mai, de vil jo sjekke dette de også, så jeg blir da godt passet på.   Håper inderlig at jeg kan gå ned på disse kortisondosene, det er så ubehagelig å være så blubbete og opphovnet.

Lungetrimmen begynner å hjelpe!!  Nå har vi trent omtrent sammenhengende siden jul, uten at jeg kunne kjenne noe særlig forbedring fysisk, men så plutselig......Plutselig her for et par dager siden kunne jeg "jogge" rundt stua og kjøkkenet, to hele runder, helt utrolig!!! Ja det var jo ikke akkurat i stor fart da, men fra å slepe seg rundt med bena slepende langs gulvet så er det en aldri så liten sensasjon faktisk!!!
Siste nytt angående vår vintertur, jeg har fått klarsignal fra vår kjære hotelldirektør Estefania at jeg veldig gjerne kan få ha en rullestol stående i resepsjonsområdet på hotellet, så da er det straks så jeg bestiller en som skal leveres når vi kommer og hentes når vi drar.  Dvs jeg må bare bestemme meg for om jeg skal ha den i fire hele uker eller  kanskje kortere tid.  Jeg får tenke litt mer på det.  
Den ser slik ut den jeg skal leie, med en liten motor på.
.....og jeg har fremdeles en utrolig vakker Cd jeg vil gi bort, link finner du HER.      
Og fremdeles kan du følge alle mine blogger HER

2 kommentarer:

  1. Er DEN hagen og DE møblene dine??? :-) Det så jo fantastisk idyllisk ut der hvertfall <3 Ja, da skjønner jeg sommeren kan bare sette inn :-D Så bra at prøvene var fine, og treningen hjelper på lungene. Ikke noe er bedre :-) Ha en fin dag Eljos! <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er nok ikke Den hagen, vi har ikke noe vann i nærheten, men det er de samme møblene som vi kjøpte i går. Og de skal stå i vår "paviljongen2 så det blir skikkelig bra det også......Jeg må bare strikke flere blå og hvite puter. Leverte to for salg i dag, må ha noen selv også.

      Slett