torsdag 10. november 2011

Årets blogger!!


Det finnes utrolig mange kreftblogger ute på nettet, til stor nytte for både kreftsyke og pårørende. Det er vel en sørgelig kjensgjerning at hos legen og på sykehuset, der glemmer vi å spørre, vi husker ikke svarene, og av og til så er det ingen automatikk i at vi kreftsyke får vite det vi burde fått visst. Da er disse bloggene veldig gode å ha i bakhånd, og mange finnes på kreftforeningen.no, under Personlige historier.

Vixen Music & Fashion legger nå ut et opplegg der alle kan foreslå blogger som skal nomineres til årets blogg i forskjellige kategorier. Ja, der finnes en åpen klasse! Men ellers kan man velge i årets moteblogg, årets interiørblogg, årets kjendisblogg, beste dagens outfit osv osv. Veldig mange intelligente temaer med andre ord.

Vixen sier om sin egen kåring følgende:

• Vixen Blog Awards er Norges største, uavhengige kåring av både norske og internasjonale blogger. Vi kårer de beste, mest inspirerende, kreative og nyskapende bloggene innen ulike kategorier.

Og heldigvis, her kan man forslå Årets blogger, og der kan vi forsøke oss!!

Jeg skulle vel tror at de aller fleste i dette land, før eller siden dessverre vil få kreft i sin nærhet. Enten får de sykdommen selv eller noen av de nærmeste får det. Det virker som om bloggverdenen lever i en liten fantasiverden hvor slike ekle ting ikke finnes. De vil heller ha en verden med hvitt interiør, dagens sminke, hairextention og outfit ( Herligheden for et forferdelig ord!!!) Og derfor er det bare slike blogger som kan kåres til årets blogger av ett eller annet slag…….

Så klart, vi vil også ha pene klær og fine interiør. Mange av oss vil gjerne ha pene parykker også……

Jeg har sendt inn mitt forslag til nominasjon, en ung dame på 37 år, ferdig med brystkreft og den verste behandlingen, skriver utrolig bra:

http://playful-karianne.blogspot.com/

En annen dame som kunne fortjene å bli nominert til årets blogger er Synni fra Rogaland, med uhelbredelig kreft og mottoet:

Det gode liv…….Tro ikke på de som sier at det gode liv kommer senere……Livet KOMMER ikke, livet ER. Hold OM, og hold AV.

Hennes blogg finnes her:
http://uhelbredeligkreftsyk.blogspot.com/

Og her kan vi forsøke å legge inn våre forslag til nomineringer:

http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/

Er vi mange nok så kanskje det nytter bittelitt?  Bildet mitt viser tre ekte jenter med sitt eget ekte hår.  Mitt fremtidsønske for de små jentene er at de fortsetter med å være så ekte som mulig........

1 kommentar: