tirsdag 4. februar 2014

Ikke noe oksygen nei......

Legetime i dag, fine greier.  Jeg trenger ikke surstoff.  Jeg klarer meg uten.  Mine resultater var slett ikke alarmerende.  Og dessuten så kommer jeg så fort tilbake til et godt opptak, så godt at det er omtrent som hos friske folk.  Men jeg må lytte til kroppen og ta pauser når det trengs.  Det var veldig bra.

Ellers ikke noe nytt hos legen, spurte om jeg skulle begynne med PEF-målinger igjen, men det var ikke nødvendig.  Fint for jeg har kasta den måleren for lenge siden.......En runde i trenings/styrkerommet gikk veldig fint i dag også, syklet 1.2 km i dag på 10 min med flere små pauser, ny rekord det.  Beinpress, nå er jeg oppe i 60 kilo.  Og 35 kilo på arm og skulderpress.  Yess det går framover.  Og selvfølgelig noen hundre meter med korridor og nedovertrapper.  Over 2000 skritt i dag også, jeg vet ikke helt nøyaktig fordi jeg glemte å ta skritteleren på i morges til frokosten.

Og det aller beste i dag, vanntrim, endelig.  Endelig våget jeg meg ned i bassenget til vanntrimmen.  Det var lov til å dusje på rommet og jeg kunne iføre meg badedrakten der. Det hjelper veldig mye når man har dårlig pust og må hvile ofte underveis. 

Vanntrimmen var helt nydelig, jeg følte at jeg kunne henge med på øvelsene, og det var til og med godt å puste i den fuktige varme luften.  Jeg gleder meg til neste gang, selv om jeg nå begynner faktisk å se slutten på oppholdet her.  Bildet er hentet fra Glittreklinikkens hjemmesider

Torsdag i neste uke er jeg hjemme igjen, tenk det, dette går fort!!!  Hele den herlige gjengen som var her ute i korridoren har reist hjem. Heldigvis kommer det jo nye mennesker hele tiden, nye vi blir kjent med.  Det såg ut som om det var travelt å bli utskrevet også, nye prøver hist og pist, og avslutningssamtaler med både lege, sykepleier og fysioterapaut.

I kveld har det vært bingo, kaffe og kaker, sosialt og morsomt faktisk.  Jeg begynner å få taket på det nå, det med bingo.........og gubben har det fantastisk på Lanzarote!!!  Er det noen sak?

Link til Glittreklinikkens hjemmesider finner du HER

2 kommentarer:

  1. Så fantastisk, det er er et kjempe steg for deg, stå på <3

    SvarSlett
  2. Dette oppholdet har gjort deg godt, både fysisk å ikke minst psykisk :-) Du har levet med 'bremsen på' i mange år nå, synd du ikke kom til Glittre tidligere, men det er aldri for sent tydeligvis.

    SvarSlett