tirsdag 11. februar 2014

En skikkelig drittdag.....

Ja det har det virkelig vært, en skikkelig drittdag, en søppeldag rett og slett.  Det hander faktisk at det kommer slike også i livet mitt.  Dette har nok bygd seg opp over tid, og når det er mange ting som faller sammen og faller ned samtidig så blir det en skikkelig drittdag......

Det begynte vel i natt, jeg sov dårlig, det peip og det surklet, pusten var slett ikke god.  Det har den ikke vært i dag heller, tung og tung.  Hvorfor?  Tja, det er grått og fuktig vær i dag, det er ikke min astma så veldig glad i.

Har du noen gang truffet mennesker som drar all luft ut av deg?  Som tømmer deg fullstendig for energi?  Som ikke eier sosiale antenner i det hele tatt?  Som tjater og skravler i ett kjør, på inn og utpust, temaer som er fullstendig likegyldig for alle og enhver?  Som er verdensmester i ett og alt, som vet alt du måtte lure på her i verden.  Får DU  klaustrofobi i slike situasjoner?  Det får jeg, og så alvorlig av og til at jeg blir fysisk syk av det.  Heldigvis så kan man jo som oftest komme seg unna, men ikke alltid, veldig ofte må vi nikke og smile og si ja og ha.......

På slike steder som her så hender det at man treffer personer man ikke har en god kjemi med, men heldigvis så hender det kanskje oftere at man treffer noen som man HAR en god kjemi med og som man kan prate med som om man var gamle kjente.  Men hva gjør vi så med de andre da?  Dessverre, ingenting, bare tåle det, det går jo over......

Og som ikke dette var nok, gangtesten min gikk helt addundas.  Jeg måtte avbryte etter knapt to min, helt inntørket i halsen og helt pumpet, nei og nei.........og oksygenopptaket sank til aldeles lavmål.  Men heldigvis, det steg jo igjen, til normalt nivå, nemlig 96.  Men det var ikke noe godt.  Det var faktisk vondt. 

To gull og to sølv i OL i dag, de har det nok ganske vondt de som stuper over målstreken også, så det er nok ikke bare jeg som havner i surstoffgjeld.  Ikke vant jeg noe på bingo heller.  Men i morgen, da er jeg ganske sikker på at det blir en mye bedre dag.  Vi snakkes nok da også!!

8 kommentarer:

 1. Får håpe du får bedre dager fremover :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det ble bedre dager heldigvis

   Slett
 2. Nei sånne dager er bare pyton og sånne "bessenweisere"finns over alt.god bedring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de finnes overalt, og det er vi selv som må beskytte oss mot dem.....

   Slett
 3. Håper formen er bedre i dag :-) Møter jeg mennesker som drar all lufta ut av meg trekker jeg meg tilbake og det fort. Jeg orker ikke bruker energi på de som kan og vet alt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er så riktig, dumt å bruke energi på slikt, jeg skal slutte med det, jeg HAR sluttet med det......

   Slett
 4. En drittdag har vi nok alle nå og da, kjedelig. Nå er det vel snart tid for hjemreise? Håper du greier overgangen bedre enn jeg gjorde, jeg følte at jeg hang i lufta og at jeg ikke hadde noen til å passe på meg lenger, ingen rutiner osv. Det gikk heldigvis for over takket være mann og barn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har bare vært hjemme en dag, men jeg håper at det går bra og at jeg ikke faller ned i sofaen igjen.......

   Slett