mandag 18. februar 2013

Synske, healere og spøkelser.......


 Det er visst noe som er in, det å være synsk.  Det finnes mange blogger hvor "skriveren" påberoper seg å være synsk, og ha evner utenom det vanlige.  Det beskrives hvordan man har besøk fra det hinsidige, det beskrives hvordan man har besøk om natta, i drømmeverdenen .  (Les: mareritt)Ja man kan endog lese om bloggere som har hatt sex med spøkelser!!  (Les: erotiske drømmer)  Det gir nok mange blogglesere på statistikken!!

Det legges også ut diverse foto hvor man bestemt mener at man har "fanget" noe utenomjordisk!!  Det er vel et bra spøkelsesbilde jeg har her?  Dette bildet er ikke trikset med på noen måte. det er som det ble.  Og i denne kirken spøker det faktisk, det er det mange som kan bekrefte uten å påberope seg noen evner i det hele tatt.

Et søk på internett etter optisk bedrag, eller optisk illusjon  gir mange spennende resultater!  Det er et vitenskapelig begrep og har ikke noe med det overnaturlige å gjøre.

Jeg synes igrunnen litt synd på denne typen av mennesker som tror fullt og fast på at de er synske og har evner utenom det jordiske.  Jeg tror vel helst at de er veldig ensomme.  Kanskje er det ikke så mange som kommer innom?  Kanskje er de ikke så mye ute i sosial sammenheng?  Det er helt klart at fantasien kan ta en med på lange og eventyrlige turer.  Drømmer om natta kan også tolkes både hit og dit.  Men beklager, jeg tror ikke på dere.  Jeg tror det er et produkt av ensomhet, fantasi, dårlig nattesøvn, dårlig fordøyelse som gir mareritt om natta etc etc. Før i  tiden kunne man kalle disse menneskene for "overspente".

Bildet av tesilen er hentet fra:   http://www.moillusions.com/

Det er ikke bare på blogger man treffer disse menneskene, vi finner dem også på såkalte alternative messer.  Jeg har aldri vært på en slik messe, så jeg burde vel ikke uttale meg i det hele tatt.  Grunnen til at jeg aldri har vært der, er fordi jeg tror ikke at den som er VIRKELIG synsk og kan det med healing, de setter seg ikke ned på en messe med store plakater rundt seg. De skryter heller ikke på internett!

Vel. alle kan jo tro hva de vil, og dette er det jeg tror, eller rettere sagt ikke tror.  Og jeg kan vel også tro akkurat det jeg vil?

Jeg er oppvokst med at noen kunne se ting vi andre ikke kunne se, det var ikke noe unormalt i dette.  Jeg er også oppvokst med at noen kunne helbrede andre.  (Det het helbrede i gamle dager). Med andre ord, jeg tror på både synske og healere!!

Men alle dem som skriver og skryter om seg selv med STORE bokstaver på blogger eller messer eller på Tv at de er synske, har evner og kan heale, nei, dem tror jeg ikke på.........

6 kommentarer:

 1. Dette er også ein måte å sjå verda på:
  http://tjomlid.com/2013/02/18/vi-trenger-a-prate-om-joralf/

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, et herlig innlegg!! Jeg var faktisk borti samme tankene. Jeg ble selv "helbredet" av snåsamannen da jeg var vel ca 9 mnd gammel og oppgitt av leger. MEN, ingen kan vel vite om jeg hadde blitt akkurat like frisk helt av meg selv på samme tidspunkt? Som han sier, det finnes ingen beviser.....

   Slett
 2. Jeg skrev en kjempelang kommentar, men ble noe feil?? Eller fikk du den??

  SvarSlett
 3. Nei, den fikk du tydeligvis ikke.. ser jo denne kom rett inn.. Det jeg skrev var at: jeg tror ikke på så mye sånt, men avskriver det heller ikke. Er med dette som med religion jeg, en agnostiker, ikke atteist. Bare VET IKKE liksom.. Tror mest på folk, vanlige folk, og hva de kan gjøre for hverandre, her og nå :-) Og det tror jeg er en del :-) Jeg tror også at NOEN kanskje har noen slike evner, men sikker er jeg ikke nei :-D Ble du klok av dette?? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet vel ikke om jeg ble klokere akkurat, men vi er vel omtrent på samme sted tror jeg. Bortsett fra at jeg liksom har fått det inn som barn i nord at slik er det bare, det er ikke noe vi funderer så veldig mye på.....

   Slett
 4. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro eller ikke tro, jeg har "sett" og "hørt" mye, både når jeg var liten og i voksen alder, jeg har blitt spurt direkte om jeg var "healer" senest i høst - men jeg tror ikke jeg innehar spesielle evner altså :) Joda, noen ganger har jeg "sett" ting som har hendt før det har hendt, noen ganger har jeg "vardøger", men det tror jeg kanskje at de fleste har, om de bare åpner seg litt ;) Ellers er jeg enig med deg, de som roper høyest, har som regel minst å si!

  SvarSlett