tirsdag 12. februar 2013

Ganske smart........

En skjønn gammel dame ringer opp på sykehuset og spør litt forsiktig:  "Kan jeg få snakke med noen som kan fortelle meg hvordan det står til med en pasient?"  Den som svarer er elskverdigheten selv og sier:
"Jeg skal med glede hjelpe deg, har du navn og romnr til pasienten?"
Den gamle damen svarer med lav stemme: "Jorun Finde, rom 302."
Resepsjonisten svarer:
"Bare vent et lite øyeblikk, så skal jeg gå å høre med de på avdelingen der."
Etter noen minutter kommer han tilbake og sier:
"Jeg har gode nyheter, sykepleieren fortalte nettopp at alt er bra med pasienten, blodtrykket er fint og alle verdier er normale, og overlegen Dr Kjørstad sier at hun kan reise hjem i morgen."
Den gamle damen sier tusen takk, og det høres flott ut, og at hun har vært litt bekymret.  "Bare hyggelig" sier mannen i resepsjonen. "fint at jeg kunne hjelpe, er det datteren din kanskje?"
Den gamle damen svarer "Nei, JEG er Jorun Finde på rom 302, og ingen forteller meg en dritt!"........;))Ha ha ha, fant og delte denne på facebook, men fant ut at den måtte bare kunngjøres her på bloggen også......

2 kommentarer:

  1. Ja, det er vel litt sånn det er :-D De det gjelder får ikke vite noe, de er knepne med info i mange sammenhenger..Men andre får vite.. Hm, morsom vits, men egentlig ganske galt at det stemmer også :-/ Ha en fin dag :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er galt at det skal være slik. Min mann lå på sykehus i japan, og der leverte de prøveresultatene skriftlig hver eneste dag. Det var veldig nyttig. spesielt fordi det var litt vanskelig med språket, he he, kanskje det var derfor de gjorde det på den måten?

      Slett