torsdag 15. november 2012

Legetimen i dag.....


Legetimen i dag var i grunnen veldig bra!!  Min utmattelse hadde en forklaring.....   Fastlegen min er av den typen som virkelig gjør jobben sin, og enda litt til, og mere til!  Etter mitt forrige besøk, hvor jeg klagde over at jeg var så utmattet og sliten og svak i musklene så hadde han ringt til Martina Hanssens Hospital og snakket med en ekspert.  Denne eksperten kunne fortelle at dette var en velkjent tilstand i forbindelse med Polymyalgia.  Etter og under en slik kortisonkur, og når sykdommen slipper taket, så vil det bli på den måten, med svake muskler og utmattelse.

Tusen takk, alt som har en naturlig forklaring mottas med takk her!!  Alle som har eller har hatt kreft vet hvordan man har det når man plutselig får symptomer på ett eller annet ukjent.   Og blodprosenten min er nå normal selv om jeg sluttet med jerntabletter for lenge siden.  Lav blodprosent henger også sammen med Polymyalgia, så det ordner seg etterhvert.  Hvordan det står til med CRP og senkning det vet jeg ikke, legen har ikke ringt, reisetillatelse har jeg fått, og nå er det like før vi henter fram kofferten og begynner pakking.......

Lungen var fin, ingen ulyder der, dvs ikke noen hørbar infeksjon ihvertfall, det er bra. Jeg har litt pusteproblemer innimellom, men det er rett og slett astma.

Yesss, så da setter vi igang, med julegaver, julebrev, pakking og det som må til. Vi gleder oss til en fredelig og akkurat passe varm adventsstid på Lanzarote.  Og for at dere skal få være med og nyte litt Lanzarote så legger jeg inn min video fra denne spesielle øya med det spesielle folket.2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg til å være sammen med dere en uke der.

    SvarSlett
    Svar
    1. vi gleder oss til du kommer!

      Slett