tirsdag 9. oktober 2012

I tåkeheimen.....

Jeg får det ikke til å stemme dette her.  Jeg tror nesten at min hjerne har blitt ødelagt, kanskje av cellegift?  Eller er det andre som også har det slik som jeg?  De klarer faktisk ikke å røyklegge det de driver på med, ikke helt......

Jonas Gahr Støre, den kjekke dyktige mannen, trodde jeg, han kan jeg se på min flatskjerm-Tv og han står inne på et sykehus og taler ”fornuftig” om sykehus og helsevesen.  Men det stemmer jo ikke, han skal snakke om utenrikspolitikk!!!  Han har da ikke noe greie på korridorpasienter og feilmedisinering og vaktlister?  Ja ja jeg vet at en minister ikke må ha detaljkunnskaper om det ministerium han bestyrer.  Men dog likevel, jeg stoler ikke på det han sier, i min hjerne står han der og sier noen ”utenatlærte” setninger som noen sekretærer har puttet inn i hans hånd.  Han kunne like gjerne vært en innleid skuespiller med et ferdig manus.  Nå er jo også den STORE nyheten at han sparker noen i ledelsen i Helse Sør-Øst og andre steder i landet.  Ja det tar seg vel litt bedre ut, at NOE blir gjort, samme hva……
Er det slik det har blitt i politikken og landet vårt nå, kan vi klare oss med innleide skuespillere som kan spille på følelser i ansiktet sitt, og si fram gode replikker som ikke betyr noen verdens ting?  Og så det som ligger bak, de tilhører samme ”klubb” som feiere 17. mai og fødselsdager sammen, eller de er i slekt eller familie…….

Jeg får enda mer fnatt når Strøm-Erichsen kommer på skjermen og begynner å snakke om forsvar ---helledussen – nå gir jeg meg over.  Nei, jeg liker ikke denne ringen som har vandret rundt blant disse ministrene uten mål og mening.  Gi oss en helseminister som har greie på helsevesen, og en forsvarsminister som har greie på forsvaret.  Gi oss i samme slengen en justisminister som har greie på politi og jus, og sleng på en kulturminister som har peiling på kultur…….
Også Entra-saken da, den kan vi egentlig forbigå i all stillhet, den føyer seg veldig pent inn i rekken blant klubbens/familiens medlemmer i det ledende skikt i Norge…..

ENTRA-saken i Dagbladet i dag

Jeg venter på neste valg og håper flere gjør det samme, vi har ingen rød/grønn sosialistisk regjering, det er bare noe de dekker seg bak, fargeblinde hele gjengen……

7 kommentarer:

 1. Forstår kanskje at du er frustrert om du ikkje har tillit til dei raud/grøne politikarane/ministrane.
  Eg har nok større vanskar med å forstå, om eg ikkje missoppfattar, at andre politiske parti ikkje vel ministrar på same måten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er redd for at de andre også velger på samme måten. og da kan man jo begynne å lure igjen, hvem er det egentlig som styrer og bestemmer?

   Slett
 2. Vi får håpe det neste året går fort - og at flest mulig nordmenn og kvinner erverver seg en god dose vett i mellomtiden, for det er ikke bare i storting og regjering det skorter på vettet, det er jo "folket" som har valgt...

  SvarSlett
  Svar
  1. ja men jeg synes det er skummelt......hvem styrer dette landet?

   Slett
  2. Bra skrevet Taran !!!!!!!!!

   Slett
 3. Det er GG som styrer dette landet. GG = Gutteklubben Grei.
  Jeg følger med på de debattene jeg gidder når det gjelder det nye Statsbudsjettet. Jens stod og løy i debatten på TV i går bl.a om eldreomsorgen. Han nektet for alt han hadde sagt i 2005 og 2009, selv om han selv har skrevet det i bloggen sin og er direkte sitert etter gamle TV-debatter, som jo kan spilles av. Alt er så tåkelagt for oss, men jeg tror ikke det skyldes cellegifta vi har fått, 'andre' skjønner ikke noe de heller. Jeg var forresten fremdeles kreftfri på siste kontroll og takk for det.
  Hilsen Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert med kreftkontrollen din, gratulerer!! Jeg følger ikke med på statsbudsjettet, he he stoler ikke på det heller......De vrir og vrenger alt ettersom det passer, på bevilgninger også. Men tross alt, vi har det jo veldig bra her i landet da. Det er vel akkurat derfor det er viktig at vi er kritiske og stiller spørsmål!!! vi må ikke sovne og godta alt.

   Slett