tirsdag 6. mars 2012

De beste bloggene?

Det finnes utrolig mange blogger på nettet. Det finnes blogger med alle mulige temaer. Når man leser om blogger så virker det som om alle bloggerne skriver om mote, sminke og klær og at de er sånn ca 14 år alle sammen. Dette stemmer heldigvis ikke! Det er nok dessverre slik at det er disse sminkebloggene som får mest oppmerksomhet.

Nå har noen oppegående bloggere tatt fatt i dette. I november går den offisielle BloggAwards av stabelen på Norefjell Spa & Resort. Denne begivenheten er av og for ALLE bloggere. Enten du er mammablogger, moteblogger, kreftblogger eller politisk meningsytrer. Om du har mange tusen lesere hver dag eller om du bare har 10, det spiller ingen rolle. Denne helgen i november skal bloggmiljøet i Norge hylles og feires. Lignende prisutdelinger har tidligere kun handlet om moteblogger!!

Selv om det er lenge til november så kan dere allerede nå nominere blogger (ja for det er det som må gjøres, man må bli NOMINERT!) Om du vil nominere deg selv eller din favorittblogg, det er opp til deg. Du går inn HER for å nominere. Alle som nominerer er med i trekningen av en MacBook Pro.

Du kan selvfølgelig nominere bloggen min, (http://eljos-eljos.blogspot.com/) eller reisebloggen min ( http://eljosreise.blogg.no/ ) . Uansett, jeg har noen favoritter jeg vil nominere og den ene er “Min daglige kilde til inspirasjon”  - http://www.zuna.no/.
Den andre er Synni som er et strålende eksempel for andre, en kreftsyk dame, uhelbredelig syk, med et humor og et pågangsmot som man må lete lenge etter for å finne. Hennes adresse er :  http://uhelbredeligkreftsyk.blogspot.com/.

Og så for å gjenta det viktigste, du går inn HER for å nominere, og du kan vinne selv også!

7 kommentarer:

 1. Personlig er jeg glad for at det finnes mange type blogger og fjortisene er det mange av og de er framdeles friske, de fleste av dem. Tenk om alle blogger bare var om sykdom og elendighet, da tror jeg psyken hadde fått en real knekk fordi f.eks. kreft hadde blitt hobby for noen :-(
  Takk for fine blogger, jeg følger deg.
  Hilsen voksen Oslodame

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er i grunnen det som er så bra, at det er plass til alle sammen, både fjortisene og sykebloggene. Og mote og interiør m.m. Jeg leser i grunnen litt av alle typer og finner stor glede i det. Det er lærerikt for en bestemor å lese om tanker og meninger som finnes i barnebarnas generasjon også. For ikke å snakke om Mammabloggene, der finnes det mye vakkert. Ja du har helt rett, hvis det bare fantes kreftblogger ville det være ganske sørgelig, huff og huff, jeg orker nesten ikke lese det selv en gang, ihvertfall ikke i dårlige perioder.....takk for kommentar, det er så hyggelig når noen kommenterer!

   Slett
  2. Hei eljos!
   Jeg nominerer både den ene og den andre bloggen din, du skriver så virkelig og med humor, selv i trøblete tider. Reisebloggene dine er helt topp de også, da drømmer jeg meg bort. I april har jeg kontroll, håpet mitt er selvfølgelig at jeg fremdeles er frisk, men det er jo alltid litt FOR spennende. Jeg er som et barn, utålmodig etter å få det overstått.
   Hilsen fra mormor

   Slett
  3. Tusen takk mormor, det var hyggelig å høre. Det går nok bra med kontrollen, jeg skal vel snart jeg også og som du sier, det er alltid for spennende. Jeg tror alltid at jeg har all verdens sykdommer før hver kontroll. Lykke til!

   Slett
  4. Da satser vi på at vi begge går ut av sykehuset glade for en god nyhet. Lykke til du også!
   Hilsen mormor

   Slett
  5. Jeg er som deg og tror jeg har all verdens sykdommer før hver kontroll. Jeg har noen dårlige dager pga senvirkninger etter cellegift og spesielt de dagene er jeg pingle. Håper den ene av 'sykdommene' jeg tenker på da heter HYPOKONDER.
   God middag fra mormor

   Slett
 2. Det finnes mange steder på nettet hvor dere kan finne gode blogger.
  http://www.blogglisten.no
  - her finnes mange forskjellige kategorier bl a data - foto - mote - reise - samfunn - økonomi og politikk.
  På vg.no, nesten nederst på forsiden er det noe som heter Lesernes VG og der blir det jevnlig plukket ut blogger med forskjellig tema, ofte mat.

  SvarSlett