tirsdag 20. mars 2012

Hypokonder i særklasse!!

Hypokonder i særklasse, jo da, det stemmer nok det. I det siste har jeg hatt omtrent alle sykdommer som tenkes kan. I går var jeg sikker på at jeg hadde hjerteinfarkt, i tillegg holdt jeg på å bli blind. I dag er heldigvis symptomene på dette borte! Dagen før var jeg så svimmel og elendig at jeg var helt sikker på at det var drypp, snart hjerneslag.


Innimellom tror jeg at jeg har blodpropp i beina, og så er jeg i hvert fall sikker på at jeg må ha en slik hofteoperasjon snart. Jeg har da skrekkelig vondt i hoftene, jeg kan nesten ikke gå, av og til. En dag våkna jeg av forferdelige smerte i hælen, og jeg halta rundt hele dagen. Neste morgen var det borte vekk.

Det er gubben som kaller meg Hypokonder i Særklasse, men han sier det med et smil, det er absolutt ikke vondt ment. Jeg er ganske enig med ham, alle disse symptomene går jo over, hver eneste dag. Neste dag er det noe nytt, ha ha.

Jeg vet ikke hva det er. Det kan være ettervirkninger av kreftbehandlingen som spiller meg mange puss! Jeg reiser absolutt ikke til legen til stadighet, heller litt for sjelden kanskje. Det hender jo faktisk at det er noen ordentlige sykdommer innom også, hadde jo for eksempel urinveisinfeksjon her for noen uker siden. Jeg var vel ganske sikker på at dette også hørte inn under hypokondergreiene men leverte inn en urinprøve likevel, og den viste faktisk infeksjon. Alt blir sikkert mye bedre når det blir varmere i været, og når det går an å være mer ute.

Jeg legger ved en link til Kreftforeningens blogg. Det er ikke så greit å bli ”frisk” heller. Der er Anniken Golf gjesteblogger. Hun skriver om veien tilbake etter å ha fått beskjeden alle pasienter ønsker å høre: Du er kreftfri.

Men hva nå?, undrer hun.


http://www.kreftforeningens-blogg.no/2012/03/veien-tilbake-igjen/

Bildet er fra pub.tv2.no

2 kommentarer:

 1. Men....jeg er da veldig bra i pusten for tiden!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. God dag?
   Senvirkninger etter kreftbehandling har jo de fleste i større eller mindre grad. Jeg har selv fått Polynevropati og lavt stoffskifte. De to sykdommene spiller meg mange puss, smerter og ubehag er ikke på samme sted i kroppen hver dag. Tror jeg får melde meg inn i Hypokonder i Særklasse, men man blir jo redd for at der er 'noe' galt, vi har jo dårlig erfaring, uff :-( Godt du har bra pust da :-)
   Hilsen fra mormor

   Slett