lørdag 28. januar 2012

Søpla flyter!

Nei, vi finner oss ikke i dette lengre! Nå må det snart være slutt!! Nå skal det ikke spares på alt innen helsevesenet. Kan dere høre oss?? Hallo !!! Leder Geir Teigstad sier at det er iverksatt tiltak for å bedre på det!! Har vi hørt det før? IVERKSATT TILTAK FOR Å BEDRE PÅ DETTE!! Det betyr faktisk ikke noe, det er en setning som disse ”noen” lærer på kurs, hvordan beholde jobben sin uansett resultat!

I denne reportasjen var det en smart dame (til og med professor) som pirket bort i noe som vi alle kanskje skulle konsentrere oss om? Har vi for mange sjefer og direktører innenfor visse områder i Norge i dag? Jeg har i lengre tid lurt på hvem det egentlig er som styrer dette landet, og kanskje vi nærmer oss noe snart? Jeg tror ikke fru helseminister eller direktør har så veldig mye bakgrunn for å stå i beste sendetid og fortelle at dette blir dagsbøter ja, for dårlig renhold, bare pass dere!! Det må jo selvfølgelig være noen som har fortalt henne at det er dette hun skal svare på ubehagelige spørsmål. Ja hun har ikke sagt det om renhold, bare om korridorpasienter selvfølgelig, men det kommer nok snart.

Klippet fra TV”s reportasje i nyhetene i kveld lørdag kl 2100:

’– Bedre å spare inn på direktører

Pasienter med åpne sår risikerer å bli smittet på grunn av møkkete legekontor på Ullevål sykehus.

Oslo universitetssykehus har nå så dårlig råd at legekontor kun blir vasket en gang i måneden, og nå skal de kutte enda mer i renholdet.

Professor i smittevern, Bjørg Marit Andersen, sier til TV 2 at dette setter pasientene i fare, fordi legene drar med seg skitten inn i operasjonsstuene

– Det er helt hårreisende at det er renhold det skal spares på, det hadde vært mye bedre å spare inn på noen av direktørstillingene? Da kunne de kanskje holde mange renholdere i sving på deres lønn, sier Bjørg Marit Andersen til TV 2.

På spørsmål om hvorfor dette kan skje, svarer leder Geir Teigstad i Oslo sykehusservice:

– Vi synes ikke det skal være slik som denne reportasjen har avdekket, og har iverksatt tiltak for å bedre på det, sier Teigstad.

Samtidig bekrefter han at det skal kuttes ytterligere i budsjettet for å spare penger.

Her finnes hele reportasjen:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/soepla-flyter-paa-sykehusets-legekontor-3694899.html

Hvor lenge skal vi lese og høre slikt om helsevesenet vårt i dette et av verdens rikeste land?

7 kommentarer:

 1. Det er vel ikke akkurat politikk vi skal snakke om i bloggen din, men det norske folk kan skylde seg selv. De stemmer jo inn en AP-regjering ved hvert valg, det kommer til å skje igjen i 2013. Nå flyter AP på at de var SÅ menneskelige under 22.7-terroren, det skulle bare mangle, men det er ikke dermed sagt at de kan styre Norge!!!!
  Hilsen flau over å være norsk for tiden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi kan vel godt snakke politikk her, kanskje det er akkurat det vi må!!! Og kanskje vi må rope enda høyere vi som sitter midt oppi dette, det er så lett å glemme etterpå, når vi har gått videre, men ja det er flaut å være norsk for tiden.......

   Slett
 2. Nå savner vi som er trofaste følgere av bloggen din et PIP. Håper alt er bra med deg og at du derfor har hatt annet å gjøre enn å blogge.
  Gode klemmer fra Ninja og syklubbvenninnene (uten en tråd)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg gitt et PIP fra meg, og alt er bare fint i dag. Ny oppdatering til og med....

   Slett
 3. Det var jo bare gode nyheter og takk for det :-) Til og med reiselysten er tilbake jo. Du er et forbilde for mange med din jernvilje, jeg har lært mye av deg gitt.
  Ha en fortsatt god uke i vinterværet og sola skinner vel på deg også i dag.
  God frisk uke fra Ninja

  SvarSlett
 4. Jeg er aldri flau over å være norsk. Ikke alt kan være perfekt alltid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bra det, det er ikke godt å være flau over å være norsk. Men hvis min japanske svigerdatter hadde blitt lagt inn på sykehus mens de var på besøk her i Norge, og hvis hun måtte ligge i korridoren, da hadde jeg blitt enda mer flau over å være norsk.......

   Slett