mandag 6. februar 2012

Ikke benmargskreft nei......

Nå har jeg nettopp hatt telefon fra Ahus. Avdelingen for blodsykdommer, I dag har jeg ventet på denne telefonen i to timer, det var to lange timer. Ikke nok med det, jeg ventet forrige uke også, og da telefonen endelig kom var det for å fortelle meg at jeg måtte inn på sykehuset for å ta nye blodprøver. De prøvene jeg tok var ikke dem jeg skulle ta, ifølge legen.

Vel vel, jeg var inne på torsdag og tok nye prøver, og det de leter etter er jo selvfølgelig kreft av et eller annet slag, denne gangen Benmargskreft ettersom mine blodverdier er litt ”skumle” og har vært det hele tiden siden cellegiften. Jeg har i grunnen ikke hatt så lyst til å skrive blogg disse dagene så lenge jeg ikke visste hva prøvene ville fortelle. Så i dag da, hadde telefonavtale kl 13.00 og legen ringte nå nettopp, sånn ca kl 15.00 med BARE GODE NYHETER!!!

Alle mine verdier var supre, ikke tegn til noe benmargskreft eller annen kreft. Min alltidfortiden forhøyede senkning kan komme av infeksjoner som ja, er påvist og som skyldes alle påkjenninger på min kropp de siste to år, med operasjon, stråling, cellegift og infeksjoner grunnet dårlig immunforsvar.

Og jeg føler meg veldig bra for tiden, bortsett fra at jeg er slapp etter influensa og lungebetennelse. Jeg har en lunge som fungerer, og hvis den kan være så snill å fortsette med det, å være som den er nå, så er det slett ingen sak å ha bare en lunge!!!

Ikke nok med det, jeg har da faktisk overlevd en influensa og en lungebetennelse!! Slett ikke verst, veldig bra til å være en skrøpelig person, kanskje jeg ikke er så skrøpelig likevel? Nå er det like før jeg bestiller billetter til Lanzarote igjen, der er det mulig å gå tre kilometer pr dag, i frisk og ren havluft, tjo ho……..

3 kommentarer:

 1. så deilig å høre! jeg ble også glad for dette! Håper det er bedre med ribbensbruddet ditt! GOD kveld, fra marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Skrev en hilsen til deg på siden 'Søpla flyter'. Den skulle vel vært skrevet under denne bloggen, men du finner den nok, he he. PC'n og jeg er ikke alltid på samme kanal skjønner du.
   Ninja

   Slett