lørdag 25. oktober 2014

Askespredning på Lanzarote


Nå endelig begynner de fleste brikkene å falle på plass.  Som dere vel vet så blir det askespredning på Lanzarote første uken i desember.  Det var noe Johannes ønsket selv. Meditek, firmaet som skal ordne med surstoffapparat til meg på flyet, og tillatelse til å reise med dette, de ringte meg i går.  Alt var så godt som i orden.  Jeg har jo vært litt engstelig for at dette skulle bli noe kluss slik at jeg måtte bli hjemme og alle de andre reise uten meg, men nå ser det ut som alt blir i orden..

Vi har kontakt med det norske konsulatet i Spania, og de har formidlet kontakt med et begravelsesbyrå på Lanzarote som vi skal kontakte med en gang vi ankommer øya.  Da skal vi bestemme hvilken dag, og byrået leier båt.  Det er jo litt væravhengig dette, skal jo helst ikke blåse storm når vi skal ut på havet.

Reglene er ganske greie, askespredning  er tillatt overalt unntatt på alle offentlige steder og by/tettbygde strøk.  Vi skal jo ut på sjøen og det er ganske uproblematisk.  Askespredning blir faktisk mer og mer vanlig i Norge også.  Det uvanlige med vårt opplegg er jo at vi går "feil" vei.  Som oftes blir urner fraktet fra Syden til Norge, ikke motsatt slik som vi gjør det.

Jeg og sønn skal reise 24. november.  Så kommer det 8 stk den 1.desember.  8, desember reiser de fleste hjem igjen, men ikke jeg,  Jeg, datter og svigerinne skal bli der til den 15. desember.  Det blir da tre uker for meg, og jeg krysser fingre, tær, setter kryss i taket og overalt og håper jeg klarer å holde meg frisk både før, under og etter.............

Hvis det er noen fler som vil bli med, så er sjansen der akkurat nå.......på vårt hotell er det fullt, men det finnes plutselig andre muligheter, sjekk denne linken jeg har lagt ut her under, men det haster, siste frist er mandag morgen.

Startour har denne helgen flotte tilbud til Kanariøyene.  Jeg fant bl a en reise til lanzarote, Puerto del Carmen en uke - 1/12 - 8/12 for to personer, totalt kr 4596,-.  Billigere kan man nesten ikke få det.  Men det MÅ bestilles innen mandag 27.10 kl 09.00.  Reiseperioden for alle disse tilbudene er 1/12 til 16/12.  Vi har jo bestilt for lenge siden, og det ble dyrere enn dette.Slik er det bare med tilbud som plutselig dukker opp.  Kanskje noen andre kan benytte seg av dette, og kanskje vi møtes på Lanzarote den uka. Tilbudene finner du her, men husk, det haster!!!!!

Reise til Lanzarote5 kommentarer:

 1. Hola Ellen, Kari og jeg kommer til Lanza den 7/12. Blir der 2 uker. Av ulike grunner kan vi ikke komme tidligere. For sent til seremonien men vi to har tenkt en egen enkel ved stranden til minne om Johannes. Kanskje kan vi treffes. Holder kontakten. Beste hilsner herfra Italia fra oss begge. Saludos Jan-Erik

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa klart vi må møtes da,

   Slett
 2. Ja nå er det snart ingen av de billigste billettene igjen, avreise 1. desember, og klokka er snart elleve på lørdag kveld. Så her man bare slenge seg ut i det med en gang, eller rettere sagt burde ha gjort det for noen timer siden. Slik er det med supertilbud......

  SvarSlett
 3. Tenker masse på deg og din familie <3 <3 <3 Kjempefint med en slik seremoni etter hans siste ønske <3 <3 <3

  Har forresten selv vært på Lanzarote 3 ganger, og elsker Lanzarote :)

  Ønsker deg en kjempefin søndag :)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Toril, ja Lanzarote er vår øy.....

   Slett