tirsdag 26. april 2011

Akupunktur!!


Påskerosene  mine

Her sitter jeg nå med to nåler i panna, og det gjør ikke vondt noen steder.  Dvs legen fant da et vondt punkt i panna mi, og der satte han den ene nålen som skal gjøre slik at jeg ikke får smerter i operasjonsområdet etter lungeoperasjonen.  Hmmmm   det blir spennende.......


Jeg har jo blitt mye bedre i det siste da, og klarer meg på paracet i ny og ne og enkelte dager.  Andre dager klarer jeg meg helt uten.  Det har litt med aktivitetsnivået å gjøre.  Sitter jeg i ro i sofaen hele dagen så har jeg ikke vondt.


Nå kjenner jeg at det "sprenger" litt i panna forresten.  Jeg skal ta ut disse nålene nå straks, i følge planen.  På fredag skal jeg tilbake og få nye.  Det hadde vært fint å bli kvitt smertene, det har jo gått lenge siden operasjonen nå.  Men så er det det at jeg har blitt så skjev i kroppen.  Kanskje ble jeg skjev fordi jeg hadde vondt, og nå har jeg vondt fordi jeg er skjev?

Uansett, dette tror jeg på, og legen har vært flere ganger i Japan og lært denne akupunkturen!
Ungdommene våre kommer hjem fra Japan i dag, det ble nok en annerledes påskeferie på dem!  Og så er det bare en måned til japanfolket vårt kommer til Norge en tur.

 Og jeg er virkelig optimist!!  Jeg har bestilt 4 uker på yndlingshotellet vårt på Lanzarote, og til og med kjøpt flybilletter!  Vi skal være borte fra 21. november til 19. desember!!  Og det har da gått skikkelig galt på hver tur vi har vært på, men som jeg sier til meg selv, det var kun tilfeldig, uhell, det kommer ikke til å bli slik igjen og dermed basta.  Jeg gleder meg vedlig til å ha sommer til vinteren også.

Vil du lese om turene våre så finner du dem her:
http://eljosreise.blogg.no/


2 kommentarer:

  1. Hei. En liten hilsen fra en ukjent dame i Trondheim. Jeg har lest det du har skrevet og jeg syns du er så flink til å formidle. Og så tar du så flotte bilder.

    SvarSlett
  2. Anonym: Tusen takk skal du ha, ros varmer alltid. Fotografering er også en av mine mange hobbyer, og gir mye glede.

    SvarSlett