søndag 13. februar 2011

Pakke pakke pakke pakke pakkke


Min røde koffert er plastret sammen!

Nei da, jeg har ikke riktig begynt å pakke enda, men jeg har begynt å planlegge. Jeg har tatt fram masse med sommertøy, noe har jeg kastet og noe har jeg prøvd og godkjent.

Jeg har pakket medisinboksen min, den ene av to, den som varer i tre uker. Vi skal være borte i to uker, og da tar vi med medisiner for 4 uker.

Og dette gjør vi fordi vi av erfaring har opplevd at det var veldig lurt. Gubben havna på sykehus i Japan, les her: http://eljosreise.blogg.no/1297162404_p_sykehus_i_japan.html
Da var det veldig smart at vi, dvs jeg, ikke fikk problemer pga at jeg manglet mine medisiner. Han fikk jo det han trengte på sykehuset.

Jeg har også blitt syk i utlandet, ikke så fjernt som Japan, men på Gran Canaria, og der var jeg hos lege. Men de hadde ikke slik medisin der som jeg bruker i mitt forstøverapparat. Les her: http://eljosreise.blogg.no/1297589790_en_forferdelig_tur.html

Det gjorde ikke noe den gangen, vi reiste hjem som planlagt, men det kunne jo ha blitt annerledes hvis jeg ikke hadde friskna til.

He he, dette gjør jeg ikke fordi jeg er overengstelig av natur, nei da, jeg er Kreps, og da er det i min natur å ha alle utveier og muligheter klare, også på denne fronten . Og sa jeg forresten det: Hele to-ukersbeholdningen med medisin har jeg selvfølgelig i håndbagasjen! Jeg har da opplevd kansellert fly og koffert-borte også…….(men den historien får dere finne selv på reisebloggen min)

1 kommentar: