søndag 20. februar 2011

Lanzarote neste!

Palmer og vaiende korn, vakkert motiv fra Lanzarote
Nå er vi omtrent klar.  Vi har pakket en ryggsekk med medisiner.  Skritt-telleren er justert og klargjort. Vi har en ryggsekk med pc, og vi har to kofferter og en bag.  Vi klarer ikke å nå vektgrensen på 50 kilo pr person gitt.  Jeg har prøvd så godt jeg kunne, men finner ikke noe mer som vi har bruk for.

På fredag var jeg hos legen, og fikk lov til å dra. til Syden.  Min CRP var gått ned igjen, etter å ha løpt litt avgårde forrige gang.  Jeg skrøt litt av at jeg endelig hadde lagt på meg, men legen sa at det skyldtes at jeg har gått på prednisolon (cortison) i det siste, og det gir veldig stor matlyst.  Ja ja, men det er da så herlig å ha matlyst etter at den har vært fraværende i halvannet år.

En av mine sønner selger Herbalife, og han har også en slik vekt som viser fettprosent, muskler, benmasse etc etc.  Jeg ble scannet (veid) sist gang i juli.  Sden da har jeg lagt på meg over fire kilo, og jeg var mektig spent på dagens resultat. Jeg ville ha resultater før jeg dro til Syden med to trimuker.  Tenke seg til, det var så BRA resultater.  Fettprosent var omtrent som før, heldigvis, hadde ikke akkurat så mye fett.  Muskelmassen var økt!  Benmassen var økt, og i det hele tatt, veldig bra.  Vanninnhold i kroppen var økt. men jeg drikker for lite vann, det resultatet kunne ha vært bedre. Det skal virkelig bli spennende å se resultatet når jeg er tilbake, eller om en måned egentlig.  jeg skal forsøke å fortsette på treningsenteret når vi kommer tilbake.

Jeg kommer til å skrive blogg fra Casas Heddy, men er ikke riktig sikker på om jeg skal vinkle det som reiseblogg eller rehabiliterings-.blogg.  Det blir vel litt på begge deler, med henvisninger til hverandre tror jeg.
Reisebloggen min finner du på følgende adresse:
http://eljosreise.blogg.no/

Nå skal jeg snart pakke ned min pc, og gjøre ferdig siste rest av pakking.  Må rydde skikkelig her også, vaskeengelen kommer mens vi er borte!

2 kommentarer:

  1. HEI høres koselig ut me en tur nå på denne årstiden. har vært en strålende dag her jeg bor idag men kaldt men sol og stilt og lite snø på fortauene greit og gå. Ønske dere en fin tur. wimsa

    SvarSlett
  2. Å jeg unner deg en god og helsebringende ferie! Kos deg alt du kan! Når du kommer hjem er våren mye nærmere!

    SvarSlett