onsdag 9. februar 2011

Snart tid for pakking!


Før hadde vi katt, og han likte ikke at vi reiste fra ham!

Solen skinner i dag også, og det er rent og pent ute ettersom det kom nysnø natt til i går. Jeg tror nok at jeg skal ta med meg en stol til solveggen i dag. Kle meg godt skal jeg også, det var tretten minus da vi stod opp i morges.

Tankene mine er mye i pakking for tiden. Halvannen uke til Casas Heddy på Lanzarote. Vi får lov til å ha med oss 20 kg x 2 i innsjekket bagasje, og 10 kg håndbagasje pr person! Dvs 50 kg bagasje pr person! Det er vel fordi mange kanskje har med seg mye medisinsk utstyr. Jeg skal jo ha med meg forstøverapparatet bl a. Uansett, jeg trenger ikke begrense meg så mye som vi pleier når vi reiser. Det går godt an å ha med seg mer enn et par sko her!

Jeg må også huske å bestille fysikalsk behandling på CH. Dvs det er aktiv behandling jeg skal ha, trening i sal med fysioterapaut. Det kunne vel ha vært godt med litt ”passiv” behandling på stive nakkemuskler også, men det blir vel kanskje bare luksus, og ikke en nødvendighet.

Alle sommerklærne mine må prøves, har ingen anelse om hvordan de passer nå. I sommer var de altfor store, men jeg la på meg noen kilo i juletiden, så kanskje de passer igjen?


2 kommentarer:

  1. Sommertøy passer fint her nede nå ja. Har hatt strålende vær og 20-22 grader selv om det idag er litt overskyet på morningen. Det går nok over etterhvert, som det pleier. Har nå lest VG Nett og gjør meg klar for den daglige treningsturen, i dag blir det tur-retur flypalssen (Arecife). Deretter litt kontorarbeide en litt drøy time.

    SvarSlett
  2. Det høres veldig bra ut, både været, treningsturen og kontorarbeidet. En fin kombinasjon. Turen til flyplassen er også en fin tur, håper jeg klarer den igjen. Heldigvis er det mange benker bortover. Hils Elin og andre kjente

    SvarSlett