tirsdag 22. februar 2011

Første dag på Casas Heddy, Lanzarote


Mye god hjelp på Gardermoen

I går la jeg ut litt om reisen på reisebloggen min: http://eljosreise,blogg.no/. Men det var en ting jeg glemte å ”klage” over. Det er noen mennesker, i sær damer, som skravler i ett kjør, blablablablablablabla. De prater og tjater i ett kjør på inn og utpust med monoton og skarp stemme. Jeg får helt klaustrofobi av det. I en flykabin er det ingen steder å flykte heller. Det er mer plagsomt det enn det som mange andre har klaget over, nemlig småunger som bråker. De tar nå i hvert fall pause av og til! Disse damene eier ikke oppdragelse, og de bruker hele luftrommet inne i kabinen, hva skal vi gjøre med slikt? Jo lide oss igjennom det og håpe at vedkommende ikke får hotellrommet ved siden av oss.


Første natta på Casas Heddy er over. Det ble en natt som det pleier å være på et nytt sted, urolig, nye lyder, ny seng, og natta ble veeeldig lang. Ikke noe å klage på her vedrørende seng og sengetøy. Her er det til og med dyne! Ikke som ellers på hotellene i Syden, hvor vi må sloss med et laken og et pledd om natta. Men vondt i kroppen, det er det, håper at disse to ukene kan hjelpe på det.


Maten ombord i flyet, det smakte ganske godt.
 Nå på morgenen var det 15 grader. Ikke all verden det, men det er da 15 VARME grader, og ikke noe snø i sikte. Sola kommer snart over hustakene her, det er litt tidlig enda.

Jeg har nå nettopp tatt min pille for benskjørhet, og da må jeg sitte rett opp og ned i en halv time. Ikke spise eller drikke eller legge meg ned igjen. Det går jo veldig greit når man har en PC for hånd. Om en stund skal jeg ta meg en shake (Herbalife)! Ja hvorfor det kan man vel undres, på et sted hvor man får alle måltider servert? Jo fordi jeg er så elendig til å spise variert uansett hva som serveres. Og så er det jo ”bare” tre måltider pr dag. Og dessuten så er jeg sulten, ha ha.

Etterpå er det tid for forstøvermaskinen, det er mye å holde på med her! Så er det tid for frokost, og etter frokost er det orienteringsmøte og så er det å avtale tid med fysikalsk avdeling, Deretter blir det en liten busstur i området for å bli litt kjent rundt Puerto Del Carmen. Og senere i dag? Det er masse program å velge i, og kanskje vi bare blir sittende i solen og slappe av.

Og så har jeg bestemt meg for å lage identiske innlegg på mine to blogger.  Det er to helt forskjellige "lesergrupper", de som leser den ene leser ikke den andre.
Kaffe med nogo attåt på flyet


God hjelp på Lanzarote også!


4 kommentarer:

 1. jeg får avogtill litt dårlig samvittighet for att jeg prater så mye...
  Men samtidig så ser jeg att du hører etter (Herbalife) og det er veldig hyggelig å lese :-)
  Ser fram imot fler lesebrev fra varmen, her i Stockholm er det minus så det klarer seg till påske.

  SvarSlett
 2. Huff ja, du har så rett, det er mange som skravler om alt og ingenting, og med stemmer som man kan bli gal av. På flyet har man muligheten til å lytte til musikk eller se en film, det er verre på tog eller buss. De verste er de som reiser i grupper og alle skal snakke i munnen
  på hverandre, mange ganger har jeg hatt lyst til å si "hold kjeft", men vi er vel for veloppdragene til det.

  Håper du får fred og ro fra disse skravlekjerringene på Lanzarote, og har en god tid med masse god mat og mye varme og sol.

  SvarSlett
 3. Jeg følger med Ellen!
  Hilsen Dag Vidar.

  SvarSlett
 4. Høres godt ut med 15 varmegrader! Vi kom hjem fra Danmark i går, men der var det skikkelig vinter. Kos dere! Ingrid

  SvarSlett