fredag 13. januar 2017

Blodmangel og Herbalife?En ting som dukket opp under denne lungebetennelsen og sykehusoppholdet  var at jeg plutselig hadde blodmangel, og det bekymrer meg litt. Det kan jo ha mange årsaker, men jeg lå ganske så lavt i prosent. Fastlegen sjekket statistikken min, jeg hadde alltid ligget lavt bortsett fra i en periode i 2014.  Da var prosenten normal.  Jeg har lurt veldig på hva jeg gjorde i den perioden og nå vet jeg det.  Min kjære var veldig syk da, og det eneste han klarte å få i seg av mat var Herbalife Shake, næring som er flytende og inneholder alt man trenger.  Jeg mikset en shake til ham hver morgen, og tok samtidig en slik selv også.   Akkurat, det var det jeg gjorde i den perioden. Han døde av tykktarmskreft i august 2014.

Jeg har hatt god nytte av denne shaken før og det var da jeg fikk cellegift og ble kvalm av stort sett alt.  Den fikk meg faktisk på bena igjen.

Nå har jeg startet på nytt, en eller kanskje to shake pr dag.  Jeg har bestilt en shake som heter "Fri From", dvs at den ikke inneholder gluten, laktose og soyaprodukter.  Ettersom jeg jo har disse mageproblemene også så er nok den det beste.  Jeg tåler ikke soyaprodukter.  I tillegg skal jeg ta Beta Heart, jeg hadde jo plutselig pådratt meg for høyt kolestrol også, og dette skal hjelpe for det.  Så topper jeg det hele med Omega 3, dvs Herbalife sin variant.  Så nå skal det bli spennende å se på målingene om 6 uker.

Jeg bruker 3 dl vann,  to måleskjeer med shake og en måleskje med Beta Heart.  Så slenger jeg oppi litt blåbær, kanskje litt banan og en liten mengde med olivenolje.  Det passer godt med frosne jordbær også hvis det finnes, eller kiwi eller noe annet frukt.  Det smaker rett og slett godt.
HER er info om Beta Heart  og  HERer info om Herbalife shake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar