tirsdag 5. april 2016

Virkelig godt å være frisk......

Sjøgata i Mosjøen.
Det er som jeg sa til søster, vi er jamen heldige som er friske!!!  Akkurat ja, og det mente jeg.  Jeg kan kle på meg selv, jeg kan kle av meg selv, jeg kan spise selv.  Ja jeg kan til og med lage middagen min selv.  Jeg kan legge meg selv, trenger slett ikke hjelp til det.  Handle i butikken, det klarer jeg også.  Hvis det er dårlig vær og føre og jeg ikke kan kjøre dit i rullestol så kan jeg ta taxi.  TT-kort er fine greier.

Jeg klarer til og med å rydde i huset, og jeg klarer å vaske klær.  Stryking har jeg sluttet med, men jeg kan nok klare det også, hvis jeg vil.  Jeg kan strikke og jeg kan sy.  Jeg klarer til og med å løfte symaskinen fra skapet og opp på bordet, er det noen sak?  Nei det er ingen sak.  For ikke å snakke om alt jeg klarer med min pc, med bilder, blogg, Facebook og Skype.

Det er slett ikke alle som er så heldige å være så frisk som meg.  Ikke alle er like heldige og klarer alt dette som jeg kan og gleder meg over.  Tenk på dem som ligger til sengs hele døgnet og må ha hjelp til alt, til og med hjelp til å snu seg.

Jeg er virkelig takknemlig og gleder meg stort hver eneste dag over alt jeg kan.  Og som ikke alt dette var nok, jeg kan betale regningene mine, jeg kan kjøpe den maten jeg vil, og jeg kan til og med bestille en tur til Lanzarote etter å ha reist på Nordovertur denne sommeren og levd luksusliv på hoteller hele veien.  Er det noen sak?  Nei det er det ikke.
Utsikten fra balkongen på Agua Marina, Lanzarote

Og hvis noen blir forvirret over at jeg driver på med to forskjellige blogger så fortvil ikke, den ene er jo reisebloggen min og den andre er kreftbloggen min, eller sykebloggen som den også kalles selv om jeg er veldig frisk for tiden.

På reisebloggen havner alle innleggene om reiser.  Der kan andre reisende finne tips om hoteller, byer, båthavner, mat og alt mulig som har med reising å gjøre.  Adressen dit er: http://www.eljosreise.blogg.no.  Hvis du heller vil trykke HER er REISEBLOGGEN så kan du godt det.  Og litt skryt må jeg jo få ta med, det siste innlegget om Nordovertur hadde så mange lesere at den havnet som nummer fire på reiseblogger i Norge!!  Hurra for det.  Og tror du kanskje at jeg tjener penger på å blogge?  Å nei da, langt ifra, da må det skrives om sminke, klær, unge mødre og slikt som fenger 12-15 åringer.  Jeg klarer meg godt uten de reklamepengene.

Den andre bloggen , ja det er denne som du er på nå.  På Facebook legger jeg ut innlegg fra begge to. Og som om ikke dette var nok, jeg har jo enda en blogg, en fotoblogg, men der har det vært lite aktivitet i det siste.  Kanskje, hvis jeg kommer igang med fotografering igjen, og finner noen skikkelige blinkskudd, så kanskje....adressen dit er følgende:  http://www.eljosfoto.blogg.no

Knuden i Søgne, mye vakkert i Norge også
(Og alt det negative og vonde og slitsomme det skriver jeg på lapper som blir kastet).  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar