onsdag 23. mars 2016

I dag har jeg ryddet......

I dag har jeg ryddet i alle mine reisedokumenter, bøker, blader og brosjyrer.  Jeg har kastet det meste. Jeg skal aldri mer til Tenerife, Gran Canaria eller Rhodos.  Jeg skal heller ikke til Malta eller Tyrkia.  Det blir vel neppe noen Japantur heller, dit er det litt i lengste laget for en lunge og surstoffapparat.  Klart det går hvis jeg absolutt vil, men men men......

Noe har jeg beholdt, noen reiser frister fremdeles.  Jeg har ikke kastet kartene over Kypros, Lanzarote og Mallorca!!  Lanzarote ligger jo faktisk i bestilling, februar 2017.  Kypros er heller ikke så langt borte, og der er det veldig fint.  Mallorca, det er jo like rundt hjørnet, kort flytur dit.

Men alle de andre stedene de frister absolutt ikke.
Fine båter på Malta, ja da, men jeg har sett dem, og har mange bilder......
Og om jeg nå skulle ombestemme meg, så finnes det masse informasjon på internett.

Fine båter i Tyrkia også, men det frister ikke lengre........
Det er rydding i gamle saker og ting som ligger på arbeidsplanen min for tiden, og det skal det gjøre i et helt år nå.  så får vi se da, om jeg klarer det jeg har bestemt meg for.
Sommerturen vår er godt planlagt, det er ikke så mye som mangler der.  Det blir en ekstra overnatting på Tynset, vet ikke om jeg har fortalt det, og en overnatting i rorbu på Træna.

I tillegg til rydding i gamle reisepapirer så har jeg terget noen på internett vedrørende disse hyperaktive sendingene på TV om terroren i Brussel.  Jeg mente at TV skulle dempe seg en smule. Det er en forferdelig katastrofe, men det kan vel ikke være så bra å sende dette hele dagen, samme reportasjer, samme filmklipp, gang på gang på gang.  Det er tydelig at noen ikke var helt enig med meg i dette.  Av en eller annen grunn kommer jeg til å tenke på Øystein Sundes vise "Smi mens liket er varmt".......

Ang mine kommentarer om dette, ja lesevansker er faktisk veldig utbredt over det ganske land. Uansett hva man skriver, og hvordan man skriver det så er det noen lesere som får en helt annen mening med det som er skrevet.  Men sånn er det bare, jeg oppdaget jo det for flere år siden som organisasjonssekretær for alle voksenkor i Akershus. Det var vel heller sjelden at det skrevne ord som ble sendt ut til korene ble oppfattet og lest.  Det viktigste er vel å slutte å kommentere i tide, ikke alltid like lett det.

Jeg sitter ikke bare ved min pc, jeg forsøker å komme meg ut så ofte jeg kan:

Våren er absolutt her, jeg har allerede tatt tre rullestolturer i finværet. Dette bildet er fra i fjor.


1 kommentar: