fredag 24. august 2012

Kontroll i dag

Første kontroll på Ahus denne måneden gikk supert. Jeg var faktisk ferdig med blodprøven før gubben kom fram til ”Blodprøvetakning” etter å ha parkert bilen.

Dette var kontroll i Avd for Blodsykdommer. Jeg møtte opp for blodprøver og så hadde jeg telefontime hjemme noen timer etterpå. Kjekt system det. Legen ringte meg opp, vel en time etter avtalt men pytt pytt. De fant ikke noe galt, ingen benmargskreft, heldigvis. Der var noen M-komponenter (tror det er det de kaller det) som var en smule forhøyet fremdeles, men det var så minimalt at det hadde ingen betydning.

Fra i dag ble jeg strøket av kontroll-listen deres. Fastlegen skulle få beskjed om å sende inn blodprøve sånn ca en gang i året, eller kanskje til og med enda sjeldnere enn det. Det var, som hun sa, flere andre grunner for forhøyet senkning. Ja ja, en teori har jo vært at det er pga av cellegiftpåkjenning, en annen teori er Polymyalgia Reumathica. Sistnevnte skal jo sjekkes 4. september, da skal jeg legges inn for utredning på Martina Hansens Hospital.

Uansett, godt med alt som kan krysses av for sjekket og i orden!!

I neste uke er det lungekreftkontroll med pusteprøver. Det er jeg spent på, om det er noen framgang, jeg føler meg fremdeles i god pusteform!

Og reisebloggen er fremdeles aktiv, det er fremdeles bilder og innlegg fra våre besøk i ymse gjestehavner som venter! Bare sjekk her: http://eljosreise.blogg.no

I går moret jeg med å dykke ned i gamle bilder, resultatet ble en video lagt ut på youtube.  God tur:


2 kommentarer:

 1. Åh, så deilig med sånne svar :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med denne dagen :-) og sånn skal det fortsette.
   Klem fra mormor

   Slett