lørdag 30. juni 2012

Gratulerer med dagen!

I går feiret jeg gebursdag, og jeg vil gjerne takke alle som har sendt meg gode tanker i disse tre siste årene. Jeg var ganske sikker på at sommeren 2009 ville bli min siste sommer, og siste gebursdag. Det ble ikke det! Lungekreft har dårlig prognose, kun 12 % lever fremdeles etter 5 år! Jeg var heldig, vant noen ekstra lodder og ble operert. Da steg den prosenten til over 50! Jeg tenkte det at ja vel, noen må jo være dem som fremdeles lever etter 5 år! Og jeg kan jo være en av dem! Tankens makt er stor, større enn vi er klar over, tusen takk alle sammen, jeg vet at dere har jevnlig sendt meg masse godt, ikke bare på min gebursdag!  Jeg har vel også tenkt mye på de fuglene jeg så, før jeg ble operert.  Jeg har skrevet et innlegg om dem også, og den gangen jeg så fuglene -  skytsengler/hjelpere var den gangen absolutt ikke i mine tanker, ikke før flere måneder etterpå.  Innlegget finner du HER Tusen takk til ALLE mine hjelpere, både med og uten vinger!!


Etter 20 år som autorisert regnskapsfører med egen bedrift benyttet jeg også gebursdagen min til å sende opphørsmelding for den delen av mitt liv. Meldingen gikk til Brønnøysundregistrene. Jeg skal nok finne på mye annet å bruke tiden min på!! Det har vært noen tunge stunder hvor jeg måtte, bare måtte gjøre ferdig noe før jeg kunne ringe 113 eller legevakta. Helt absurd, og det gikk virkelig opp for meg da jeg fikk influensa med lungebetennelse i januar, og nok en gang bare måtte jeg gjøre ferdig noe først.  Jeg er fremdeles forundret over at jeg overlevde, jeg var virkelig syk og ventet alt for lenge før jeg "slo alarm"

Nå har vi også gjort ferdig uteområdet, nå kan vi trilles i båre omtrent fra senga og ut i ambulansen. Forhåpentligvis skal det derfor ikke bli noe behov for akkurat dette lengre!! Jeg er i så fin form, selv om jeg nok en gang pådro meg luftveisinfeksjon. Jeg stod ute og frøs i regnværet, nå har jeg frisknet til i rekordfart og er frisk og utrolig rask i farta igjen. Legen sier at jeg nok må passe meg litt for å bli kald og fryse, men ellers kan jeg leve som normalt! Tja, ikke fryse og bli kald i Norge kan vel av og til være en utfordring, godt at jeg allerede har bestilt hotell og betalt flybillettene til Lanzarote for fire uker neste vinter!!!

Jeg lurer nå rett og slett på om bivirkninger etter stråling og cellegift nå begynner å slippe taket, jeg føler meg som ny! Jeg har fremdeles plutselige kramper i fingrene, men slett ikke så ofte lengre. Blodverdiene som var for høye er på vei ned, og blodprosenten på vei opp, er det noen sak?

Det er like før vi drar av gårde på biltur nordover, værmeldingen er bra, ullsokkene blir med likevel, og regnfrakken, støvlene og sommerlua også. Innkalling til ny kreftkontroll kom her om dagen. Jeg skulle egentlig vært på halvårskontroll 4. mai men var innlagt på sykehuset da. Neste kontroll blir 30. august. Enn så lenge er jeg ikke nervøs for den, jeg føler meg jo så frisk!!

God sommerferie til alle!!3 kommentarer:

 1. Velkommen nordover, Ellen! Godt å lese at alt gaar saa mæget bedre nå ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det Odd, og du vil nok se oss der på Farmen, hvis dere er hjemme da.....

   Slett
 2. Når det gjelder hjelpere og skytsengler, så kan man vel si at kjært barn har mange navn. Jeg tror at dette fenomenet finnes i de fleste kulturer og religioner. Til og med indianerne hadde sine hjelpere på plass når det var nødvendig. Dette gjør alt i grunnen enda mer spennende!!

  SvarSlett