torsdag 10. september 2015

Hvem er dette?

 SVINESUND : Her stanser tollvesen og politi to biler som hadde plukket opp fire syrere i Sverige som skulle bli kjørt til Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Hvem er dette?  Hvem er disse menneskene? De har en stor tilhengerskare som sier at de er flyktninger og at de trenger hjelp.  Jeg er veldig enig i at flyktninger trenger hjelp, og hjelp skal de få.  Jeg bidrar gjerne med både penger, klær og mat, og husrom også.  Jeg har da forresten leid ut til flyktninger i flere år.  Dvs nå er de godt integrert i samfunnet vårt, men en gang var de flyktninger, da de kom hit til landet.

Det som skremmer meg skikkelig nå er at "noen" mener at alle disse menneskene bare kan vandre inn i landet, vårt land og andre land i Europa, uten å registrere seg, uten å granskes om de virkelig er flyktninger.  Det virker som om at vi,  som fremdeles mener at lover og regler om innvandring skal følges, vi er noe bortimot rasister og det som verre er.  Og disse som det skrives om her i Dagbladets artikkel, de ble rasende for å bli "tatt".  Er de klar over hvilket ansvar de har påtatt seg med å smugle mennesker inn i landet,  De kjenner dem jo ikke, de vet ikke hvem de er........

Jeg blir redd når jeg ser disse flokkene av mennesker som vandrer langs motorveiene for å komme seg til Sverige og Norge.  Vi aner jo ikke hvem de er!!!  Det kan faktisk være terrorister som skal etablere sine grupper her.  IS har jo truet med det.  Hvordan kan vi være så blåøyde og naive at vi tror at alle disse personene er snille og lovlydige flyktninger?  Sier vi noe annet så er vi noen forferdelig personer.  Men alvorlig talt.  Det finnes faktisk regler for hvordan man etablerer seg i andre land. Og som jeg ser det og tenker, det er virkelig nødvendig med registrering og gransking.  Hvem er de, hvor kommer de fra, hva vil de?  Det er jo ikke lengre snakk om innvandring, det er en invasjon.  Ja kanskje det er på en annen måte enn i gamle dager, med våpen og soldater i uniform.  Nå er det nok min blomstrende fantasi som løper løpsk, men la den få lov til det, en liten stund......

Og den lille gutten på stranda, som hadde bodd i Tyrkia i hele sitt tre-årige liv.  Der fikk vi se hvor grundig avisene jobber.  Det hadde ikke tatt dem lang tid å avsløre den bløffen, hvis de ville.  I teksten stod det at den lille gutten bare hadde opplevd krig i Syria i hele sitt treårige liv, løgn og løgn, men så klart, en bra salgsforside det da.

En annen ting som gjør meg veldig skeptisk er at disse flyktningene forlanger så mye.  Er de på flukt fra krig eller er de ikke?  Før de kommer så langt som til Danmark så har de reist gjennom veldig mange fredelige land, uten krig.  Tenk at de vil ikke stoppe i Danmark engang, de vil videre til Sverige for der har de slektninger.  Men si meg, gi dem et kart da, hvor langt er det fra Danmark til Sverige, feks Malmø?  Det kan vel ikke ta mer enn en time eller to for å besøke slektninger om det nå ble så galt at de fikk opphold i Danmark.  Det kan vel bli verre å havne i Norge, i Nord-Norge med slektninger i Oslo!!!

Det satt tusenvis av personer på stasjonen i Budapest. Der kunne de blitt fraktet til en flyktningeleir, med tilgang til mat og vann.  Istedet sitter de ute, med små barn som sulter og tørster.  Slike mødre forundrer meg.  Da kan det ikke være krigen de flykter fra, det er noe annet, noe vi ikke vet og ikke skjønner.  Jeg så et videoklipp hvor politifolk delte ut vann til disse menneskene.  Vannet ble kastet og tømt ut, de ville ikke ha det.

Jeg har forstått såpass nå. at de kan risikere å bli sendt tilbake til det første landet de kom til.  Men hvis de er egentlig flyktninger, som flykter fra bombing og krig, så har de vel ikke så mye å frykte?   Da blir de tatt hånd om.  Vel ja de kan bli sittende altfor lenge i et asylmottak, jeg forstår det.  Da er det vel kanskje smartere å lure seg inn og oppholde seg i landet på ulovlig vis?

Rasende!!!1 kommentar:

  1. Så enig, så enig! Her er det mange spørsmål. Du har min fulle støtte. Ja, jeg innrømmer gjerne at slett ikke liker mye av det som flommer ut av mediene for tiden. Og mediene bruker sannelig sin makt og påvirkningskraft. Tar man til motmæle er man både rasist og det som verre er. Skremmende!

    SvarSlett