torsdag 3. oktober 2013

En fredelig dag

I morgen skal det bli en fredelig dag, håper jeg.  En dag uten avtaler og yttertøy!!  En dag hvor jeg kan kose meg i sofaen med strikketøy og radio!   Nå har jeg vært på farten i over to uker hver eneste dag.  Det kjennes i hodet og resten av kroppen.

I dag har jeg vært og fjernet fem sting fra et inngrep under mitt høyre øye.  Har jeg fortalt om det før tro?  Jeg fikk en stygg utvekst, så ut som en liten vulkan på en måte.  Fikk henvisning og time hos hudspesialist.  Der var jeg på torsdag, dagen etter at gubben ble hasteoperert, og operert for 2. gang!  Det første hudlegen sier til meg er at dette kan være forstadium til hudkreft, eller hudkreft.  Da kortsluttet det noe i min hjerne........., men jeg hørte likevel at han tilføyde:  "Men det er i så fall den ufarlige sorten hudkreft!"   Det hjalp jo selvfølgelig litt at han sa det, men jeg var vel så sliten og utmattet at det bare gjallet i hodet mitt: hudkreft -  hudkreft -hudkreft!!!

Vel hjemme, etter en tur innom sykehuset, og uten å fortelle dette til noen, og bedøvelsen i mitt ansikt var begynt å forsvinne slik at det begynte å bli vondt, så søkte jeg selvfølgelig på internett etter ufarlig hudkreft!!!!    Jo jo, det fantes jo det, men også dette kunne være farlig, ubehandlet.  Og hvor lenge hadde jeg hatt dette da tro?  Det klarte jeg faktisk ikke å huske.  Fotos av meg er det heller ikke så mye av, jeg er jo som oftest bak kameraet.  Vel jeg måtte bare skyve det bort, vekk med det, det er ufarlig uansett og dermed basta!!!

Forleden dag, tirsdag, fikk jeg sms fra hudlegen:  "Jeg viser til siste konsultasjon.  Vevsprøven viser en ufarlig fortykket hud.  Medisinsk sett er det ikke nødvendig å fjerne resten av hudforandringen, evt. bare av kosmetiske grunner.  Mvh........"

Jeg begynte nesten å gråte..........

5 kommentarer:

 1. Skjønner godt du blir fortvilet. Jeg har fått en føflekk som også var ufarlig, men føflekk-kreft. Mamma har også hudkreft, men den er ufarlig, men MÅ fryses bort likevel. Men da forstår jeg riktig at det IKKE var det likevel :-)ikke den ufarlige typen heller? :-) Håper at alt går bra hjemme hos deg nå, med mannen og alt :-) Klemmer <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer akkurat, det var ikke hudkreft i det hele tatt, kun en hudfortykkelse,ufarlig. Ja det ble liksom for mye for meg den dagen der.. Men...har du sett at jeg har tegnet et hus i Paint?? I innlegget om vedfyring? He he er litt stolt av den tegningen der......

   Slett
 2. Anne Lene Brungot døde 24. september - 50 år gammel. Ser du har henne på "Min bloggliste".
  Minnene lever <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei men det var trist.......Kanskje noen kan skrive det på bloggen hennes også?

   Slett
  2. Du kan google på navnet hennes, da finner du dødsannonsen i Aftenposten og en 'Minneside' som datteren har lagt ut.

   Slett