mandag 22. november 2010

Skytsengler og hjelpere?


Jeg hadde noen merkelige opplevelser i tiden/dagene før jeg ble operert for lungekreft. Jeg var hjemme, og så plutselig to store hvite fugler fly forbi, gjennom den lille dalen som er gata vår med hus tett i tett. De fløy side om side, og lavere enn hustakene da de ble borte rundt et hushjørne. Jeg tenkte ikke så mye over det, annet enn at det var merkelig. De var mindre enn svaner, men langt større enn duer. Bakfra, stjerten, minnet litt om slike fredsduer man ser tegninger av. Jeg undret meg over om ikke flere så disse uvanlige fuglene?

Det gikk et par dager, så såg jeg dem igjen, de kom nå flyende motsatt retning, fremdeles hvite, store, minnet om duer men var langt større. Også denne gangen fløy de lavere enn hustakene og ble borte bak naboens hushjørne.  Jeg ble like forundret denne gangen, har aldri sett noe slikt, og har aldri hørt om andre som har sett slike uvanlige fugler.

Siste gang jeg så dem, fløy de tett forbi vinduet ved spisebordet vårt, og jeg kunne se dem fra stolen jeg satt i. De var på høyde med vinduet (huset vårt ligger i en liten skråning) og de fløy side om side. Jeg fløy også, bort til vinduet men kunne ikke se dem lengre, og jeg tenkte ”Ja men naboene må vel se disse svære fuglene, de fløy jo rett bortover til nabogata med like mange og tette hus!” ”Noen må vel ha sett dem? Det kan vel ikke bare være jeg som så dette?”

Jeg ble nok litt oppskaket, nå og tenkte at dette var noe som ikke var som det skulle akkurat. Dette var fugler som absolutt ikke hørte til i fuglelivet her i vårt distrikt, og jeg tenkte meg nok at jeg hadde sett og opplevd noe som jeg ikke riktig kunne tolke. Jeg var først redd for at dette var et dårlig tegn! Jeg hadde ikke lyst til å tenke så mye på det, men tanken min var nok borte i begrepet skytsengler og hjelpere.

Etter operasjonen søkte jeg på internett, og fant mye stoff om dette. Det er vel et av vår prinsesses spesialfelt dette her……

Historien om skytsengler ( kopiert fra en hjemmeside, torillsverden.dk, på internett)

Vi har alle sammen en skytsengel. Skytsengler er Guds våpendragere, og luftige usynlige vesener. De har eksistert her for alltid. De er beskrevet i bibelen. At de oppsto sammen med lyset.

De ER lyset ...

De er her for at hjelpe os, og gi oss råd eller veiledning om forskjellige ting i våre liv. Noen mennesker kan rent faktisk SE sin skytsengel, men det krever fullstendig ro, og tillit overfor sin engel. Og øvelse! Ånder, feer og troll er også skytsengler - Naturens engler.

Helt siden du blev født, har du hatt din personlige skytsengel. Den er alltid ved din side, og forlater deg aldri. Din skytsengel ved ALT om deg, og den har stor respekt for deg og den dypeste kjærlighet til seg. Du kan alltid kalle på den og be den hjelpe deg, når du har det vanskelig (svært).

Når din skytsengel vil fortelle deg noe, kommer den alltid med et vink først, så du vet at den er der.
Det kan være alt like fra et kuldegys til en som rører din kinn. Så skal du lytte til den, og ta imot det den vil fortelle deg. Den vil gi deg nyt håp, fornyelse og solskinn :-)

Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med sin engel. Det er kun DIN tro som avgjør hvor lett eller svært det er for deg.

Kaller du på den og gir den deg ikke svar tilbake, skal du ikke være redd (bange) for at den har forlatt deg. Den er der stadig. Tenk deg om igjen, har du virkelig bruk for å tilkalle din engel?

Har du ikke svaret inne i deg selv? Kanskje skulle du kalle på din engel med et bestemt smykke eller ord hver gang? Kun du vet hvordan det gjøres best. Du kan ikke tenke en eneste tanke uten at din skytsengel lytter med. Når din engel har hjulpet deg, skal du huske at takke den.

Og ja jeg har takket dem, mange ganger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar