mandag 28. mars 2011

Siste nytt


 Japaneren på tur: Hattoji International Villa close to Okayama.
Traditional Japanese farmhouse. Straw roof and tatami floors.

Dagen i dag, den har vært bra. Jeg fikk telefon fra Japan, og det er faktisk litt sjeldent. Vi kommuniserer som oftest på Skype. Min sønn hadde lest på bloggen min at jeg ikke hadde snakket med ham på to dager, og at jeg var litt engstelig, så derfor måtte han ringe. (internett er vel bra fabelaktig? Vi når hverandre overalt)

Han var på motorsykkeltur/teltur med to kamerater sør i Japan, og de hadde det helt fint. Merker ikke noe til noen krise der sør, livet går sin vante gang med jobb og fritid og alt er som vanlig.

Våre ungdommer i familien har billett til Japan 15, april, de skal besøke onkel.. Foreløpig ser det dårlig ut, UD fraråder alle reiser til Japan pr i dag. Situasjonen kan vel endre seg, det er enda to uker til planlagt reise, så vi får se.

Min dag i dag, med helse og form er ikke så aller verst. Ja jeg er jo ikke så sprek enda, men jeg har trimmet i dag, lungetrim-programmet! Jeg har også meldt meg inn i osteoporoseforeningen, og i morgen skal jeg i tillegg være ute i frisk luft i minst 30 min, det er planen. Lungetrim i 30 min og frisk luft i 30 min. Jeg tar trimmen forsiktig, ikke noe løping og hopping her nei, gradvis opptrapping skal det være. Jeg tar min benskjørhetsmedisin, og håper at den virker slik at jeg kan slippe en slik opplevelse igjen som jeg fikk på Lanzarote. Jeg tar alle mine andre medisiner også, og i dag har jeg kun tatt noen få paracet som smertestillende, det er jo helsupert!!

I går lagde jeg middag for første gang på 5 uker omtrent!! Det er jo nesten ille, men det var jo to uker i Syden, og så to uker på sykehus, og så har den flinke kjekke mannen min laget middag den siste uke, så da ble det slik. Men nå er jeg i gang igjen……….


2 kommentarer:

  1. godt å høre Ellen! Her på Eidsvol styrer vi fortsatt hus - da mamma er på todagers kurs på Lillehammer.
    Nå som det var blitt nesten isfritt på veiene har naturen vist inatt at det er den som bestemmer. 15 cm nysnø er kommet, noen grader under minus. Godt at Skodaen stod tørt i ledig garasje inatt.
    Nå titter sola frem - og "reveljen" er gått, for her er det mange mellom 6 og 18 som skal på skole. På 4 forskjellige forresten. Ciao ciao fra "oss" to

    SvarSlett
  2. Gleder meg med deg og Johannes over at du har kommet over kneika, Ellen! Du er en "tough customer", som det heter på ny-norsk og "står han av", som det heter på nord-norsk, rett og rimelig som det er siden det er derfra du kommer. Håper du snart blir klar for en gørmettkveld :-)

    SvarSlett