onsdag 11. januar 2012

Bloggbok

Bloggbok – ikke dumt!! Jeg fant en reklame hvor man kunne få trykket en bok av sin egen blogg, og bestilte. Stor overraskelse i posten! Den var lekker, den hadde innholdsfortegnelse, den hadde fine bilder (mine egne!), den hadde mange spennende artikler og innlegg jeg helt hadde glemt, og det beste, mine voksne barn ville veldig gjerne ha en slik i julegave.
I all hemmelighet så bestilte jeg selvfølgelig flere, skrev melding til hver av dem på første side , pakket inn og det ble årets julegave. I ettertid blar jeg selv ganske mye i min egen bok. Det er så mye jeg har glemt, tanker jeg hadde og tanker som har endret seg. Helt klart skal det bli bok neste år også, i hvert fall til meg selv.

Leveringstiden var utrolig kort, bestilt fra Amerika og i posten min etter bare noen dager. Ikke var det så veldig dyrt heller. Eneste minuset var at bildetekstene var havnet litt her og der, midt inne i innleggene og ikke under bildene. Nå har jeg sluttet med bildetekster, fletter det heller inn i teksten på en måte.

Ikke alle blogger kan brukes til dette. Blogger fra blogg.no for eksempel kan ikke trykkes, bare blogger fra blogspot.com, typepad.com og wordpress.com.  Veldig synd det da, jeg kunne gjerne ha tenkt meg en bok av reisebloggen min som er på blogg.no!

Adressen for bestilling finner du her:

http://blog2print.sharedbook.com/
2 kommentarer:

  1. WOW! Dette var jo rett og slett helt super-genialt!! Tusen takk for tips! Hvor mye måtte du betale?..........

    SvarSlett
  2. Tror det kom på ca 250 kr, og det er jo absolutt akseptabelt. Kunne ha valgt en dyrere versjon, med bilder lagt inn på annen måte, og med riktige bildetekster, men det ble igjen veldig dyrt, så jeg valgte den løsningen med grunnpris ca 25 dollar.

    SvarSlett