søndag 8. januar 2012

Ahus igjen....

Ahus har fått mye kritikk i aviser, TV og fra andre bloggere. Jeg har ikke vært nådig jeg heller, mange ganger. Det blir nok mer kritikk også, der er mer på lager hos meg, men det gjelder først og fremst bestyrelsen av økonomien og ikke kritikk av leger og pleiere……de fortjener en skikkelig god kake til pausen sin i dag.

Mange klager over at det er så mange forskjellige leger å forholde seg til, der har jeg vært heldig.

Da jeg ble syk, var det en lege som fortalte meg om hvordan min situasjon var. Legen heter Torill Pedersen. Det var hun som tok seg av og vurderte om jeg kunne klare meg med en lunge. Hun var med da jeg ”løp” på tredemøllen med alskens utstyr for å finne ut av dette.
Innimellom traff jeg henne også på cellegiftavdelingen, og da jeg ble innlagt utallige ganger.

På kontrollene etterpå, først hver tredje måned i 2 år, og nå hvert halvår, så har jeg alltid hatt time hos Torill Pedersen. Det er så godt det å ha en lege å forholde seg til, en lege som har fulgt med hele veien fra den forferdelige starten og fram til nå. Jeg håper vårt ”forhold” får fortsette til jeg blir ”utskrevet”, etter 5 år.

3 kommentarer:

 1. Hei, hyggelig at du er på nett igjen ;-)
  Enig med deg i det du skriver om Ahus. Jeg har også vært blant 'de heldige' som har hatt den samme legen siden jeg ble syk i 2007. Kontrollene mine har de lagt etter når han har vakt på poliklinikken bl.a. Høsten 2012 er håpet om at jeg blir 'utskrevet', bare 2 kontroller til nå så.....

  Klem fra Ninja

  SvarSlett
 2. Så godt å lese om hyggelige møter med helsevesenet! Slik behandling burde alle få. Dessverre er ikke det virkeligheten.

  Flott at du tar fram det positive!

  SvarSlett
 3. you are truly a good webmaster. The website loading velocity is
  amazing. It seems that you're doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you have performed a great task in this matter!
  http://www.phd-lab.com/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=200&Itemid=0
  My page :: seo services chennai

  SvarSlett