mandag 28. desember 2015

Glade jul og fredelige jul....

Det er deilig med jul, jeg koser meg fra jeg står opp til jeg legger meg.  Det har vært noen fredelige dager, med bare to og tre til middag. Fra i kveld blir det annerledes.

I kveld kommer det besøk fra Sverige og fra Japan, og i morgen kommer det enda mer besøk, lunsjbesøk fra Frankrike og gjester fra Fredrikstad. Nyttårsaften blir det fullt rundt bordet.  Med andre ord, litt av alt har denne jula å by på.  I morgen er det stor konsert i Sørum Kirke også, det blir nok ganske fint vil jeg tro. Jubileumskonsert for Sørum Kirke som er 850 år, litt av en alder selv for en kirke.

Etter konserten samles vi her og byr på typisk norsk mat for utlendinger he he, nemlig pølser og lompe og Pizza Grandiosa.  Så langt det rekker, vet jo slett ikke hvor mange som dukker opp. Litt av en meny , men det er det de ønsker seg de som lever i utlandet.

Hybelleiligheten i kjelleren er ledig, og jeg har lagt den ut på finn.no.  Det kommer mange henvendelser, kan vel bli vanskelig å plukke ut noen som skal få tilslaget.  Men....det må en reparasjon til først, i dusjen, tapeten har løsnet.  Den må ordnes og det skal settes inn et nytt ordentlig dusjkabinett som har tette vegger.   Jeg har lagt ut forespørsel om det på finn.no, utrolig mye jeg bruker finn til.  Jeg har fått to svar, med tilbud, bare å velge og vrake der også...I går solgte jeg et bord, må jo kvitte meg med en del ting for å få plass i en leilighet. Det er da så greit å ha god tid til slikt, da kan jeg tenke meg om, hva vil jeg ha med, hva skal jeg gi bort, hva kan selges og hva må kastes?

Julesnøen har også dukket opp nå.  Ja det kan jo være akkurat det samme for meg, men det ser veldig lyst og fint ut, sett innenfra.  Harald fra Japan vil gå på ski sier han, men jeg tror ikke det er nok snø til det. Tror ikke det kommer mer, dette var bare for å pynte litt opp.

Harald og Håkon har spilt inn en nydelig melodi som passer veldig godt i disse juletider.  ( kanskje litt merkelige vinterbilder men....) Jeg limer den inn her, så kan alle kose seg med den:  A Child Is Born:

< />

Link til leiligheten: HER2 kommentarer:

  1. Så godt å høre at du har det bra og at du koser deg i jula. Her har vi også julefred med lange late dager. Ønsker deg godt nytt år. Hilsen Hanne.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Hanne, og godt nyttår til deg også.

      Slett