fredag 1. mars 2013

Konkurranse !!

I de fleste krimbøker er det en historie bak historien.  Der lever etterforskerne, med sine problemer og med sine familier.  Jeg setter i gang en liten konkurranse her, svar riktig på spørsmålene, send svarene og navn/adresse på mail til meg. Legg gjerne igjen en liten kommentar i kommentarfeltet at du har svart og sendt mail.  Så kan du vinne et gavekort på kr 200 fra Bokkilden.no

Det er fra bokkilden vi kjøper omtrent alle bøker, både vanlige bøker og lydbøker.  Ja det er enkelt å laste ned bøker som MP3-fil også.  Jeg gjorde det første gangen da jeg skulle legges inn og bli operert for lungekreft.  Da tenkte jeg at det ble litt strevsomt å holde en bok, lettere å ha det rett inn i øret, og det stemte det.


Her har vi oppgavene. Finn ut hvilke forfatter som "eier" disse personene:

1: Harry Hole
2: Konrad Sejer
3: Cato Isaksen
4: Erica Falck
5: William Wisting
6: Annika Bengtzon

Svar til eljo(krøllalfa)online.no  og legg gjerne igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, - Konkurransen avsluttes torsdag 7. mars kl 20.00


8 kommentarer:

 1. Hei, gøy med en konkurranse jeg kunne være med på :-) Jeg sendte svarene på mailen din :-)Ha en fin dag :-) Glemte å skrive navnet mitt på, men tror kanskje du har sett navnet mitt før :-) Jeg går inn omm igjen og skriver både nic og navn ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg, du er registrert!!!

   Slett
 2. Spennende med konkurranse :)
  Jeg har sendt mitt bidrag!
  Ha en god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Guro, jeg fant ingen mail med svar fra deg!!!!

   Slett
  2. hei igjen Guro, det er bare jeg som tuller, du er registrert!!!!

   Slett
 3. Svar
  1. hei Anne M., det er registrert på mail, tusen takk!!

   Slett
 4. Jepp da har jeg lagt inn mitt forslag. Men når du nå trekker fram disse karakterene, hva syns du om dem? Er det en karakter du foretrekker? Hva liker du ev hva liker du ikke med disse karakterene?

  SvarSlett