tirsdag 26. mars 2013

Jeg fikk kontroll-time......

Lørdag kom den, innkallingen til kreftkontroll etter 6 mnd.  Jeg hadde fått time allerede 5. april!!  Jeg aner ikke hva som har skjedd, det kan være det at jeg ringte og de begynte å sjekke. Eller kanskje noen av mine gode hjelpere som jobber på Ahus har foretatt seg noe?  Eller kanskje noen fra Lungeteamet har vært og mast litt?  Uansett, nå er det i orden selv om det fremdeles var et veldig underlig svar jeg fikk på telefonen.  Kanskje hun jeg snakket med hadde en veldig dårlig dag på jobben?  Innlegget om dette finner du HER

Jeg leser jo en del blogger, bl a andres kreftblogger.  En veldig oppegående, optimisisk og livsglad 49-åring har jeg fulgt med en stund.  Hun har fått cellegift, og det ser ut som om det har gått veldig bra.  Hun er tilbake i arbeid igjen.  Men.....hun fikk en kommentar på et innlegg som jeg gjengir her:

"Grima
16.03.2013 kl.14:33
Jeg kaller en spade for en spade: KREFT ER EN UHELBREDELIG SYKDOM. Får man kreft dør man av sykdommen. Man kan utsette døden noen få måneder med DYRE medisiner, men man blir ikke frisk. Jeg er sååå lei alle disse folka som står frem i media med kreftsykdommen sin, bare får å få medllidenhet.  Håper du dør snart. Ingen vil savne hverken deg eller bloggen din ."

Ja ja ja , hva skal man si om slikt da?  Stakkars Grima.......Det er jo slik at 1 av 3 får kreft før eller siden.  Det vil si at om ikke Grima får kreft selv så vil hun ihvertfall få noen ganske i sin nærhet som vil få det.  Da lurer jeg på om hun vil gjenta det hun sier her?   Heldigvis så tar hun jo faktisk veldig feil også, det finnes veldig veldig mange som blir helt frisk selv om de fikk en kreftdiagnose!!!  De to siste setningene var jo særdeles stygge da........jeg har farget dem røde!

På den annen siden, media gjør oss kanskje en stor bjørnetjeneste med alle disse reportasjene som spiller på det hun sier, få medlidenhet!!  Kanskje de heller burde spille mer på fakta enn på tårer?

Vi er i full gang med påskeuka, og her i huset er det ikke ski og fjell som er prioritert.  Nei så langt derifra, som bildene viser er det kos, lys og krimbøker som teller,  Kanskje blir det en øl i solveggen også.  Solveggen befinner seg rett utenfor heimen, så det er ikke lang vei.

God påske til alle sammen, jeg er nok plutselig tilbake med nye innlegg.

Innimellom forsøker jeg å lage en facebook-side for bloggene mine.  Jeg tror du kanskje kan finne den HER og hvis du klikker Liker så vil du se når jeg legger ut nye innlegg (hmm tror jeg)  fremdeles under utforsking dette.

6 kommentarer:

 1. Hjelpe meg for en ekkel kommentar... det viser bare et menneske fullstendig uten verken empati eller kunnskap!
  Veldig fintt å lese at du har fått timen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja men det er vel egentlig synd i slike mennesker. Det vil jo slå tilbake på dem selv en vakker dag.
   og timen er booket nå, og som den hypokonderen jeg blir før disse kontrollene, så kunne de godt ha ventet en stund til.....neida, det blir godt å bli ferdig med den, så blir det minst et halvt år til neste gang igjen.

   Slett
 2. Så bra at du fikk kontrolltime da, og så fort.Det var jo helt fjernt med den gale damen i telefonen, hun må ha hatt en skikkelig dårlig dag, kan ikke svare sånn vet du.. Bra du koser deg i solveggen, med liflige dråper. Bare kose seg og ta det med ro, viktig det :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er fremdeles ganske forundret over det merkelige svaret ja. Vi koser oss i solveggen, men nå begynner påskegget mitt å bli tomt........

   Slett
 3. Da gjorde nok damen på Ahus jobben sin eller overlot den til andre, selv om hun virket helt FJERN. Innlegget fra GRIM ble jeg kvalm av å lese, skal vi si stakkars menneske eller.....
  Alt var bra med meg på kontrollen, fremdeles kreftfri! Det var som å få av seg en ryggsekk på 50 kg, så nå har jeg pyntet med gult og 'låret' og andre 'godsaker' er i hus.
  GOD PÅSKE og lykke til den 5.4 - det går SÅ bra.
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, og god påske til deg og dine. Kontrollen går nok bra for min del også, jeg har jo vært ganske grundig undersøkt for ikke så veldig lenge siden. De var grundig på Hospiten på Lanzarote!! I dag venter vi på sola, håper at den kommer snart...

   Slett