lørdag 23. februar 2013

Tungt i dag......

Det er tungt å puste i dag.  Når man sitter og gruer seg for å gå fra stua til soverommet, da er det ikke sprekt.  Jeg blir helt utslått av en slik anstrengelse i dag, og det er ikke bra.  Kanskje jeg må en tur på legevakten, få målt surstoffinntak m.m.

Det kommer vaskehjelp hit i dag, så det må ryddes.  Nå har jeg tatt masse medisiner , kanskje det hjelper?  Jeg har til og med tatt en halv vival, stress gjør at pusten blir enda et hakk dårligere.......

Her jeg sitter så kjennes det litt bedre ut, men det spørs når jeg skal bevege meg fra her til dit.......

8 kommentarer:

 1. God bedring! Og ta deg en tur til legevakta, det skal tross alt ikke være sånn!

  SvarSlett
 2. Leit å høre, du har jo vært mer eller mindre 'sprek' etter jul. Det er bedre å ta en ekstra tur på legevakten enn ingen tur. Nerver gjør mye rart med alle kroppsdeler, men du kjenner deg selv best. Jeg blir urolig bare av å vite at det kommer vaskehjelp og tror dette er det mest skittene huset hun kommer til. La meg høre hvordan det går.
  Mormor

  SvarSlett
 3. god bedring kjære deg. håper du får det lettere utover dagen...

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle sammen, det gikk bedre utover dagen, det hjalp med medisineringen. Hvis det ikke hadde gjort det så hadde jeg nok vært på legevakten for lenge siden. Hewldigvis er det jo bare 5 min dit ned, så blir det verre i løpet av kvelden igjen, så blir det nok en visitt. Men jeg håper jeg slipper.

  SvarSlett
 5. I dag er det søndag, og alt er mye bedre enn det var i går. Det er jo slik det er, det går litt opp og litt ned. I dag kan jeg gå rundt i huset uten store problemer, jeg tror jeg til og med kan sykle litt sammen med ski-vm!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at denne dagen er bedre. Jeg deltar også i ski-vm fra ergometersykkelen. Tenkte meg tur/retur Hadeland, men det blir for langt i dag, he he. Sola skinner ute, men det er speilglatt i veien, så da er det tryggest inne.
   Mormor ønsker god fortsatt god søndag.

   Slett
  2. takk for det mormor, god fortsatt søndag til deg også. Det ble dårlig med medaljer i dag da, nei forresten, sølv er da jamen bra det også!

   Slett
 6. Uff , så fælt å høre at du hadde det så vondt i går.. ikke bra. Men godt å høre formen er bedre i dag hvertfall, håper det holder seg sånn. Ikke store vm-dagen i dag. Jeg sett mye også, men det var litt tregt.. Ha er fin kveld videre :-)

  SvarSlett