mandag 2. mai 2011

Ingen spredning!!

Tre-månederskontroll i dag. Ingen tegn til spredning sier legen, ingen tegn i lunger eller lever, lymfekjertler OK, vekta stiger (hmmm) og ellers nesten alt ok………Blodprøver viser fremdeles for høy CRP og senkning, og for lav blodprosent. Jeg skal videre i systemet til spesialist i blodsykdommer.

Det er jo ganske skummelt - nei egentlig ikke. Jeg har spurt om dette kan tyde på at jeg har fått noen form for blodkreft, men da sier legene at det ikke er noe som tyder på det, av de andre blodprøvene. Jeg får tro på det da, det finnes vel andre sykdommer som gi gi slike utslag. For eksempel leddsykdommer, hadde jeg det? Jeg måtte jo svare at så langt har jeg i hvert fall ikke fått noen diagnose på det, men hvem vet, vondt i leddene har jeg bare rett som det er! Vi får vente og se, jeg føler meg frisk og kjekk nå, og lungen min var fin og åpen, som legen sa! Jeg er slapp og svimmel innimellom men jeg er jo blodfattig så det er vel også naturlig følge av det, men slett ikke ille plagsomt det heller.

Bildet mitt i dag er litt spesielt. På lørdag var jeg på tur med mine søstre, Harrytur til Charlottenberg.  På vei hjem kom jeg til å fortelle at jeg etter å ha bodd 40 år på Østlandet enda ikke hadde sett en blåveis i levende live!! I all verden, sier min søster, som også bor her på stedet, jeg har jo blåveis nedenfor terrassen, har du aldri sett dem?

Nei, det hadde jeg faktisk ikke, ikke før denne dagen. Men NÅ har jeg sett blåveis, og tatt bilder, og det var i siste liten før de var avblomstret!

2 kommentarer:

  1. Fekk ein sånn ikkje-spredningstelefon den 11. i førre månad,- bobla nesten over i nokre dagar i rein "eg har berre brystkreft"-glede! Gler meg med deg - og ynskjer lukke til vidare!

    SvarSlett
  2. tusen takk for det Bente, og lykke til du også!

    SvarSlett