fredag 17. april 2015

Gratulerer Herbalife

Gratulerer Herbalife......   Nå har Herbalife blitt partner med American Red Cross.   Alle som gir blod til Røde Kors i USA får en Herbalife proteinbar når de er ferdige.  Før fikk de en kjeks.  Røde Kors-logoen vil komme på proteinbarene i USA og det jobbes med å spre dette verden rundt.

Gjennom mange år har de blitt anmeldt, gransket, stoppet, hengt ut i media, ja i grunnen er det veldig mange som har forsøkt å stoppe dem.  Og noen tror fremdeles at Herbalife er et pyramidespill!!  Det skulle vel ta seg ut at alle som gav blod til Røde Kors i USA fikk en lite pyramidebit for å styrke seg på etter blodgivningen.

Det finnes jo en vrimmel av lignende produkter, og veldig mange av dem er døgnfluer, og bør stoppes pga manglende seriøsitet.   Jeg vet ikke hvor lenge Herbalife har vært på markedet, men mener at det er vel omtrent 35 år, kan det stemme tro?  Ja de har jo 35-årsjubileum i disse dager.

Jeg ble kjent med produktet da jeg fikk cellegift.  Kiloene raste av meg, jeg ble kvalm av det meste,  kastet opp bare med tanken på mat.  Det var en ille periode.

På sykehuset hvor jeg var innlagt etter omtrent hver cellegiftkur, fantes det ernæringspulver og ernæringsdrikker til fri benyttelse for pasientene.  Boksene stod på rekke og rad på kjøkkenet vi kunne benytte.  Jeg pøvde, men klarte ikke å få det ned.  Det pulveret smakte som gips !!  Nå vet jeg jo egentlig ikke hvordan gips smaker, men jeg innbiller meg at det smaker slik som det pulveret vi fikk der...... Men Herbalife manglet i sortimentet..

En av mine sønner begynte å selge Herbalife, og dermed var det jo innført i heimen.  Og det kunne jeg faktisk klare få ned uten at kvalmen tok meg helt.  Shaken, med tilsatt jordbær, banan, blåbær - mine yndlings-bær og frukter, den sklei rett ned og kiloene opp.  Ja dette kunne også brukes for å få på kiloer og krefter.  Mange er det jo som bruker det som måltidserstattere for å få vekta ned, men for meg var det en annen virkning. Jeg gikk fra null i næring til næring via denne shaken for å bygge meg opp og komme meg på fote igjen.

Jeg har skrevet om mine erfaringer med dette produktet tidligere, link finnes HER
I samme slengen kan jeg jo friske opp mitt innlegg om mat når man er skikkelig syk.  Jeg ser at jeg var nok litt sint da jeg skrev dette innlegget, men det er faktisk aktuelt fremdeles, for veldig mange som sliter......HER er det.

Kanskje Herbalife kan komme på plass på pasientkjøkkenet på Ahus også etterhvert?

                                                                                                             4 kommentarer:

 1. Håper det går bra med dietten. Jeg leste til min forskrekkelse at når du skulle ta kolonskopi var det 45 ukers ventetid på Ahus!!! Jeg har hatt problemer med magen i hele vår, oppblåst, blir fort mett og har diare. Av fastlegen fikk jeg diettliste og Scheriproct salve for sår endetarmsåpning, men dette går ikke lenger. Skal ringe Aleris koste hva det koste vil. Hvilken forberedelser måtte du ha før undersøkelsen ? Noen snakker om diett i flere dager + faste i to dager med kun drikke og avføringsmiddel. Du er kanskje snill å fortelle meg om dine forberedelser før Aleris-besøket. Du leser bloggen din håper jeg. Alt godt til deg, snakkes :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. ring til Aleris i morgen den dag du. du får en veldig grei oppskrift fra dem når du har fått time. Det var ikke diett i flere dager, det eneste var vel å unngå brød med mye frø i et par dager før. Og så var det jo flytende siste døgnet da, buljong, vann, saft, osv. Det mest strevsomme var jo det siste døgnet da tarmen skulle tømmes, men det gikk greit det også, det ble jo tomt etterhvert.Og som jeg husker det så var det bare de siste døgnet. Lykke til!! Ja det kostet forresten 5050,-. Og det var det verdt istedefor å vente i 45 uker.......

   Slett
 2. Fikk time i dag, men snakket lenge med lege på tlf i går. Kostholdet mitt består av mye 'meieriprodukter', bruker melk når jeg baker brød også, så de ville ta en 'Laktosebelastningstest'. Jeg fikk melkesukker og deretter ble det tatt blodprøver jevnlig i løpet av 2 timer. Diagnose: Laktoseintoleranse. Bakteriene som skal være i tykktarmen for å spalte laktose, melkesyre og hydrogengass var 'borte'. Det er mye man får kjøpt som er laktosefritt, så dette skal gå bra. Fikk også noen kapsler jeg skulle ta 1-2 av hvis jeg skulle i selskap med sauser, kaker osv..Da ønsker jeg oss begge lykke til med den ene og den andre dietten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jo egentlig fint at du fikk en diagnose, da kan du forholde deg til dette. Jeg bruker jo bare laktosefritt nå, i denne fasen jeg er i, og skal gradvis forsøke å se om jeg tåler vanlig melk eller ikke. Kunne vel også fått tatt en slik test, kanskje jeg skal be om det. Høres lurt ut med slike kapsler også.

   Slett