tirsdag 1. mai 2012

Innlagt igjen

Ja så var jeg innlagt igjen da, men denne gangen, denne gangen har jeg tro på at noen kanskje finner ut av mine stadige infeksjoner som tapper meg for både krefter og humør.


Det er vel omtrent 2 uker siden jeg ble innlagt med fryktelige smerter i høyre side, og jeg trodde det var ribbeinsbrudd. Det var det ikke men det var jo selvfølgelig en infeksjon jeg da fikk behandling for. Etter fem dager innlagt og ca en uke hjemme så var det like galt igjen. Da hadde jeg hatt en fryktelig lørdag og søndag med store smerter, og CRP var steget noe voldsomt. Min fastlege på Sørumsand Legesenter fikk meg lagt inn igjen ganske så raskt.

Her på Ahus har de heller ikke somlet nei, jeg har vært både i røntgen og i CT-røntgen, og masse prøver har blitt tatt. Kjempegode nyheter på CT, det var IKKE blodpropp i lungen, der var heller ingen kreftsvulster som hadde dukket opp. Det er jo spøkelset for alle kreftpasienter det, at kreften skal ha spredt seg til nye steder.

Legen som var innom i dag fortalte meg at jeg muligens hadde betennelse i lunge/brysthinnen. Det er veldig smertefullt, ja takk det kan jeg godt tro at det er. Uansett, nå får jeg en skikkelig antibiotika-kur som skal ta knekken på det meste, og jeg skal ikke mase meg ut herifra denne gangen. Nå skal jeg bli til de kaster meg ut. Jeg ligger ikke i korridoren denne gangen, men på HOTELLET!!! Jeg skal skrive et eget innlegg om det.

I dag føler jeg meg allerede mye bedre. Det psykiske har også stor betydning selvfølgelig, men smertene er ikke voldsomme lengre, og jeg nyter det. Og jeg nyter det at CT-røntgen ikke viste noe galt med min eneste lille lunge……….

4 kommentarer:

 1. Hei:) ja, håper de finner ut av det nå, så du slipper alle disse infeksjonene. Det må da være slitsomt! ellers unner jeg deg noen fine mai-dager og håper du kan nyte litt sol og frisk luft! Herlig CT-resultat! Tommel opp, og god bedring. Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ønsker Marit, du får lese dagens innlegg om resultatet

   Slett
 2. Ramlet over bloggen din, og kommer til å bli en fast leser. Slik lesing gjør at man hodler seg kraftig på landjorda, og vil leve livet fullt ut NÅ. Håper på det aller beste for deg, og lykke til videre!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Aina-cesilie. fint at du vil følge med på bloggen min, og ja absolutt, lev livet NÅ!

   Slett